Şimdi Ara

WORDPRESS DAVETİYELİ ÜYELİK SİSTEMİ EKLENTİSİ ARIYORUM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Sizlerden wordpress davetiyeli üyelik sistemi hakkında yardım bekliyorum. internette çok araştırdım fakat tam olarak istediğim özelliklerde bir eklenti malesefki bulamadım :( Bunu yapan birçok site mevcut fakat bunu nasıl yapıyorlar bir türlü öğrenemedim.
    İsterseniz hemen konuya geçeyim nasıl bir eklenti istediğimi anlatayım.

1-Öncelikle üyelikler davetiyeli olsun istiyorum ama mevcut eklentilerde bu sadece kodla yapılabiliyor ama ben bu şekilde istemiyorum. Üye olan kişinin üye olurken belirlediği kullanıcı adı aynı zamanda onun davetiye linki olsun istiyorum. Örneğin:www.siteadı.com/kullanıcıadı veyawww.siteadı.com/?ref=kullanıcıadı gibi mesela

2-Ben bu özelliği bir firmanın tanıtım sitesi için kullanmayı düşünüyorum o yüzden üyelerim tanıtımı yapılacak firmanın site linkinide ekleyebilmeli. Örneğin kişi geldi üye olurken kullanıcı adını şifresini mail adresini ve yönlendirmek istediği diğer site adresini yazdı ve üye oldu. Bu aşamadan sonrada ana sayfada bir tanıtım videosu olacak ve tanıtımı beğenen kişi firma sitesine gitmek istediğinde kimin referans linkiyle geldiyse yine aynı kişinin referansıyla yani ilk üye olurken üyelik formuna yazdığı diğer site linkine yönlendirilmesini istiyorum. Bu mümkünmüdür diye sormuyorum çünkü isimleri şu an aklımda olmayan birkaç sitede buna benzer özellikler olduğunu biliyorum. Bu konuda bilgisi olan varsa ve bana yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Bu özelliklerde bir eklentiye sahip olan veya herhangi bir sitede olduğunu bilen yada farklı bir metodla halledilebilir diyen arkadaşlar lütfen benimle irtibata geçsin

mail adresim: epikestim8816@gmail.com (foruma üye olmayanlar yorum yapamayanlar mail adresimden bana ulaşabilirler)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.