Şimdi Ara

Wordpress icin en iyi HOSTING servisi Tavsiye?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Suresi dolacak bir domainim ve hostingim bulunmakta. Iki serviside Godaddy den alindi. Subatta sonlaniyor.

Yenileme ucretleri 95TL bu sebeple sifirdan alacagim.

Sizce en hizli ve uygun hizmeti kim veriyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 29 Ocak 2017; 5:29:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pm attım
  • Sana tavsiyem Hawkhostu kullan...

Gerçekten her yönüyle sorunsuz bir firma. Pek çok firma ile çalıştım ancak bu firma gerçekten çok iyi

TIKLAYIP BAKABİLRSİN..
  • Kalite açısından hızlı olmasını istiyorsanız SSD hosting öneririm Aylık/yıllık ödeme seçenekleri var lokasyon İstanbul cpanel kurulu.

http://www.akinmedya.com.tr/wordpress-ssd-hosting.html
  • Adını bilmediğin hostlardan alma

Çoğu Reseller!!

✓guzelhosting

✓natro

✓radore

✓vitalhosting

✓Godaddy gibilere bakın

Bende Reseller paket alırım İbo host diye satarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 17 Nisan 2017; 20:42:38 >
  • Wordpress sunucuyu çok yorabilen bir script. Dolayısı ile biraz daha gözü karartıp sağlam bir hosting almak. Paylaşımsız hosting lerden almaya özen gösterin. Bu anlamda sorun yaşamadığım firma Cloudef dir. Herkese özel ram ve cpu tahsis ediyor. Üstelik ssd dir ve oldukça da hızlıdır. Üzerinde 3 tane site hosting ediyorum 2 seneye yakındır

• quote:

Orijinalden alıntı: MekanikMumya

Wordpress sunucuyu çok yorabilen bir script. Dolayısı ile biraz daha gözü karartıp sağlam bir hosting almak. Paylaşımsız hosting lerden almaya özen gösterin. Bu anlamda sorun yaşamadığım firma Cloudef dir. Herkese özel ram ve cpu tahsis ediyor. Üstelik ssd dir ve oldukça da hızlıdır. Üzerinde 3 tane site hosting ediyorum 2 seneye yakındır

pahalı değil mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben Hostinger kullanmanı öneririm. Sunucuları WordPress için optimize edilmiş. PHP 7'ye uygun eklenti ve temalar da seçersen, sitenin hızına saşırırsın.
    www.hostinger.web.tr
  • Ben aşağı yukarı 4 ay önce wnokta (www.wnokta.com)isimli bir firmaya geçtim ve gerçekten çok memnunun bir kaç sitem var 1 tanesinde wordpress kurulu kesinlikle bir sorun yaşamadım telefon ile bile tek tıkla kurulum yapabiliyorsun güzel bir yöndetim paneli var ayrıca ücretsiz SSL veriyor fiyatlar uygun ve ilgililer adamlar yapmış daha ne olsun bütün herkese tavsiye ediyorum.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.