Şimdi Ara

Wordpress kayıp link sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
72
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Kısa bir süre önce bir yazılımcı arkadaşa wordpress uzerinden kurulan bir tema yaptırdım ve alan adına entegre ettirdim. Tabi param olmadığı için çok cüzi bir miktara hatır ile yaptırdım. Şimdi şöyle bir sorunum var; 2-3 gündür siteye spam üyelik yağıyor mail.ru postaları üzerinden. Kayıt bölümündeki captcha kaliteli birşey değildi, oraya Google recaptcha eklemek istiyorum. Fakat sıkıntı şu; admin yönetim panelindeki sayfalar listesinde kayıt ol sayfası url/kayit-ol şeklinde gorunuyor. Gerçekte sitenin kayıt sayfası ise url/register şeklinde. Yani admin panelinde /register sayfası yok o yüzden recaptcha kodunu ekleyemiyorum. Sanırım kayıt sayfası tema içerisinde gizli olarak ayarlanmış, nasıl ulaşabilirim sizce. Site gencsinemacılar.com bu arada

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• HerGiyotineBurnunuSokma kullanıcısına yanıt
    Sayfalar adi altinda "KAYIT-OL" denilen sayfa wordpress in sayfasi degil. Sayfayi hazirlayan arkadasin boyle bir sayfa hazirlamis ve ana sayfadaki "Kayit Ol" linkini bu sayfaya vermis. o sayfadaki "Kayit Ol" a tikladigin zaman da, wordpress in register sayfasina gidiyor.

siteadresi/wp-admin
  • sarpm S kullanıcısına yanıt
    Normalde siteadı/register sayfasına gidiyordu. Akşam ben wpadmin olarak değiştirdim kalıcı bağlantıyı, belki oraya yerleştirebilirim diye. Bu defa da mail aktivasyon sistemini oraya entegre etmek gerekiyor anlamadığım bi konu olduğu için öylece kalakaldım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.