Merhabalar, Kısaca sorumu şöyle aktarayım olur veya olmaz bilmiyorum:
Başlangıç düzeyi cPanel hosting kullanıyorum. Sitem medya sitesi ve her üye olan fotoğraf,gif paylaşabiliyor. Bu paylaşılanlar gördüğüm kadarıyla wordpress "ortam kütüphanesi" kısmına ekleniyor; benim şuan 30gb depolama alanı hakkım var.
Aslında ayda 50 lira civarı yani yıllık 600 lira + vergi ödeyerek sınırsız kotaya çıkarabilirim ama henüz siteden bir kazancım olmadı. Çok fazla yatırım yapmak istemiyorum. Ben de buraya sorayım dedim.
Üyelerin paylaştığı fotoğrafların ve giflerin başka bir yerde depolanmasını sağlayabilir miyiz? Sınırsız olmasına gerek yok ama en azından 250-500gb ücretsiz (veya uygun fiyat) bir yer varsa kullanmak isterim. Muhtemelen 1 sene yeter bana...
buradaki bilgisayarları kullanabilirsen, ayda 40 avroya 4 tb disk var sınırsız trafik te yanında.
Teşekkür ederim godaddy paketleriyle kıyaslayınca baya bir avantajlı incelediğim kadarıyla. Sitem az biraz para kazanmaya başlayınca bu siteyi detaylı araştıracağım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme