Wordpress sitemde Fthemes ın Gradus 1.1 temasını kullanıyorum. Şöyle bir sorunum var.. Yazı eklediğim zaman yazının içeriği olduğu gibi çıkıyor.. anasayfadada durum bu. kategoriyi tıklayıncada. Benim istediğim ana sayfada yazıların belirli bir genişlik yükseklikte olması ve Devamını oku dediğimde ancak sayfasında açılması.. bunu baya araştırdım ama bulamadım. sadece post-single.php de post wiew full tarzında bi azı var. sanırım buralarda biyerde.. birde bildiğim kadarıyla "Div" değişkeni kullanılıyor tablo tarzı birşey yaparken. yani arka plan rengi v.s. ayarları için css de tanımlamak adına.. inş. derdimi anlayabilmişimdir :( birde temayı gereksiz yere lisanslamışlar footer da bişey yazınca direk hata veriyor. hem ücretsiz hem lisanslı anlamadım valla. neyse.. Bu sorunuma yardımcı olacak arkadaşa şimdiden çokkk teşekkürler..
(the_excerpt fonksiyonu) diye arat googlede
Yazının ne kadarı anasayfada görünsün istiyorsan ok ile gösterdiğim fonksiyonu orada kullan. Resimde göründüğü gibi çizgi çekicek oraya. Anasayfada belirttiğin kısım görünecek.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme