Şimdi Ara

.wordpress uzatılı siteyi .com a çevirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi Geceler arkadaşlar wordpress sitesinden bir blog açtım kendime şimdi o blog'u .worpress.com dan .com 'a çevirmek istedim 18 dolarlık yükseltme paketi alacağım . bu paketi alınca host almaya felan gerek varmı sadece tanıtıcı bir kaç sayfadan başka birşey yok sitede . ve öyle kalacak . bilen arkadaşlar bir yorum yapabilirler mi .. Şimdiden Teşekkürler .

• uppp. .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yokmu cevap verecek kimse
  • hackerandkoch H kullanıcısına yanıt
    Internet'ten wordpress.com ve wordpress.org arasındaki farkı aratın, sorunuza cevap bulacaksınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam cevabınız için teşekkür ediyorum. . Arasında ki farkı okudum anladığım kadarıyla domain adını alıyoruz sadece tek farkı isim oluyor ve host a gerek kalmıyor ..

• Dimi @MOLİVER hocam

• hackerandkoch H kullanıcısına yanıt
    Ücretli sürümde temayı editlemeye izin veriyor ama bunuda kendi paneli üzerinden gerçekleştiriyorsun.Herhangi bir host veriyor mu bilmiyorum fakat mantık olarak, vermediği yönünde düşüncelerim var.Sitede sadece sayfalardan oluşacaksa ve hostla ilgili bir işlem yapılmayacaksa bu sizin için yeterlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MOLİVER -- 6 Temmuz 2015; 13:54:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anladim @MOLİVER hocam teşekkür ediyorum açtıktan sonra deneyimlerimi paylasacagim. .

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.