merhaba arkadaşlar biraz önce karşılaştığım bir sorunu size sormak istedim wordpress sitemde yazı paylaşmak isteim ama görsel düzenleyiciye tıkladığımda her hangi bir işlem gelmiyor ve üstündeki bar hiç bir zaman gözükmüyor ayrıca kodlardan da ekleyemiyorum profil ayarlarından görsel düzenleyici tikini kaldırdım ama yine olmadı aşşağıda screen shot dan bakabilirsiniz
Sitenizin yedeğini alın. Bunun için wordpress aktarıcı ile tüm içeriği .xml dosyası olarak indirin. wp-config isimli dosyanızın da mutlaka yedeğini alın. Ardından filezilla gibi bir program aracılığıyla tr.wordpress.org'dan indireceğiniz güncel wordpress dosyalarını sitenizin kurulu olduğu alana yükleyin. Karşınıza bir uyarı çıkacaktır. Var olan dosyaları değiştir ya da güncelle deyin. Sorununuz çözülür. Büyük ihtimalle düzenleyicide wordpress ile ilgili değişim yaparken ufak bir kodsal hata yaptınız.
Şayet sorununuz çözülmezse ikinci yöntem olarak şunu deneyin. Son dönemde temanızı değiştirdiyseniz ya da yeni bir eklenti yüklediyseniz ondandır. Problem başlamadan önce etkinleştirdiğiniz eklentileri gözden geçirin.