Ben de sağlam şirket ve uygun fiyat arayışındayım şu sıralar
merhabalar bu yaz bende gidiyorum. işlemler tamam. aynı zamanda bir şirketin temsilciliğinide yapıyorum. eğer pm atarsanız yardımcı olurum.
ben de şu aralar şirket arayışındayım. biz 3 arkadaş gitmeyi düşünüyoruz. bakalım nasıl olacak.
bu yaz gidiyorum. NY state... water safari adlı eğlence pakrında çalışacağım.
Gideceğiniz şirketleri de bi yazsanız?
Ben bu hafta kaydoldum globalvizyon'a. biraz geç kaldım galiba, iş fuarlarına katılamadığım için skype tan iş görüşmesi yapcm. Örnek CV gönderebilecek olan var mı? birde essay yazmam gerekiyor nası bişey olacak?
gençlik bu yaz wat la bende gitmeyi düşünüyorum amerikaya.Geç mi kaldım başvurular için acaba? bide hangi şirketlerin fiyatı uygun başvurularını yapan arkadaşlar veya daha önceki yıllarda giden arkadaşlar bi yardımcı olsun babayın hayrına.
quote:
Orijinalden alıntı: çöldekikutupayısı
gençlik bu yaz wat la bende gitmeyi düşünüyorum amerikaya.Geç mi kaldım başvurular için acaba? bide hangi şirketlerin fiyatı uygun başvurularını yapan arkadaşlar veya daha önceki yıllarda giden arkadaşlar bi yardımcı olsun babayın hayrına.
Geç kalmadın nisan sonuna kadar vaktin var ancak bikaç avantajı kaçırdın. Erken başvuruda sağlanan indirimi ve yine erken başvuru ile sağlanabilicek güzel bir işi. Geç başvuranlar hem fiyat olarak hemde erken başvuranlar iyi işleri kaptıkları için iş olanağı olarak dezavantajdadırlar. 2.000 TL nin altındaki şirketleri önermiorum ben şahsen. Buraya şirket ismi yazamıorum maalesef ama eski ve köklü şirketleri tavsiye et. İstersen özelden birkaç güvenilir şirket ismi verebilirim sana.
Buarada bende bu yaz gidiyorum Şirkete 2.500 lira verdim. uçağa gidiş dönüş 600€ vericem. yani 1200 tL.. pasaport cep harcılı derken 5.000 lirayı buluyor bu iş. Nereye gidiceğim belli değiL. Herkes netleşince nereye gidiceğini burda yazarsa orda kaynaşabilirz. hadi eyw
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme