Şimdi Ara

Work and Travel için Yüksek Lisans' a Kayıt Olma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Size bir sorum olacak. İnternette baya bir araştırdım ancak bulamadım. Ben 4 yıllık işletme mezunuyum ve önümüzdeki yaz askere gidip gelicem. Askerden geldikten sonra Work and travel' a katılıp America' ya gitmeye düşünüyorum ve işte sıkıntı tam bu noktada başlıyor. Benim WAT programına katılmam için aktif öğrenci olmam gerekiyormuş. Wat' tan sonra zaten Yüksek Lisans yapmayı düşünüyordum ancak şimdi benim WAT' a gitmem için Yüksek Lisan programına yazılmam gerekiyor. ee yazıldım diyelim yazıldıgım gibi dondurup gidebiliyor muyum Wat' a ? Ee gittim diyelim geldikten sonra kayıt için universiteye verdiğim para yanmıyor değil mi ?

Bu konuda bana destek olursanız çok sevinirim.

Teşekkürler.

• Wat bir değişim programıdır, Yaz aylarında 3 ay çalışma ve 1 ay serbest gezme hakkı tanıyan ve bu süre sonunda ülkene dönmeni gerektirecek bir programdır. Bu yüzden istediğiniz zaman gidemezsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be Happy

Wat bir değişim programıdır, Yaz aylarında 3 ay çalışma ve 1 ay serbest gezme hakkı tanıyan ve bu süre sonunda ülkene dönmeni gerektirecek bir programdır. Bu yüzden istediğiniz zaman gidemezsiniz.

tamam bende zaten yazın gitmeyi düşünüyorum :) nisan gibi askerden gelip haziran gibi gitmeyi düşünüyorum. Sormuş olduğum soru aktif öğrenci olmam gerekiyormuş heralde. Askerden geldikten sonra Yüksek Lisans için başvuru yapıp gitsem WAT' a nasıl olur ?
  • Temeş şart üniversite öğrencisi olmak ve tam zamanlı bir eğitim almak ( Açıköğretim ve uzaktan eğitim hariç, Açık öğretimlerde sadece İngilizce okuyanlar katılabilir diye biliyorum ) 26 yaşından gün almamak. En az 2.0 not ortalamasına sahip olmak gerekiyor.
  • quote:

Temeş şart üniversite öğrencisi olmak ve tam zamanlı bir eğitim almak ( Açıköğretim ve uzaktan eğitim hariç, Açık öğretimlerde sadece İngilizce okuyanlar katılabilir diye biliyorum ) 26 yaşından gün almamak. En az 2.0 not ortalamasına sahip olmak gerekiyor.

ben yas sınırını 30 diye biliyorum ama. yas 24 benim sıkıntılı bir yastayım cunku :)) yukseklisansa kayıt olup gedebilirmiyim ?
  • Yüksek lisans için dediğiniz doğru olabilir. Bunu forumda ki ilgili bölüme bakarak bulabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanyasar1989

quote:

Temeş şart üniversite öğrencisi olmak ve tam zamanlı bir eğitim almak ( Açıköğretim ve uzaktan eğitim hariç, Açık öğretimlerde sadece İngilizce okuyanlar katılabilir diye biliyorum ) 26 yaşından gün almamak. En az 2.0 not ortalamasına sahip olmak gerekiyor.

ben yas sınırını 30 diye biliyorum ama. yas 24 benim sıkıntılı bir yastayım cunku :)) yukseklisansa kayıt olup gedebilirmiyim ?

Yükseklisansa kayıtlı öğrencilerde lisans programındakiler gibi WAT değişim programına katılabilirler.Abim aynı şekilde gitmişti.Lisans eğitimini tamamladı 1 yıl sonra da yükseklisansa başlayınca WAT'a katıldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Las_Vega$

quote:

Orijinalden alıntı: gokhanyasar1989

quote:

Yükseklisansa kayıtlı öğrencilerde lisans programındakiler gibi WAT değişim programına katılabilirler.Abim aynı şekilde gitmişti.Lisans eğitimini tamamladı 1 yıl sonra da yükseklisansa başlayınca WAT'a katıldı.

oo supermiş ozaman hocam :) banada WAT yolu goruldu yani.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.