Şimdi Ara

World Cup Şampiyonu Rusya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
1.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • efsane_1986 psn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayraktar42 -- 11 Ocak 2016; 15:58:53 >
  • SanayiSupportu kullanıcısına yanıt
    aynisi degilmi dedigimle o kurali kaldirin yoksa kavga cikar valla
  • Bayraktar42 kullanıcısına yanıt
    Hocam niye kavga çıkıyor anlamadım?
    Maç 90 dk.
    Maç bittiğinde olay biter. Bu tarz serbestlikler yok iken senin bahsettiğin tarz şeyleri yapan olduğunda bile kavga çıkmıyor. Bir de kurallar bunlar dendiğinde mi kavga çıkacak? Bu tarz şebeklik yapmam ama futbolun gereği ne ise uygularım. Şebeklik yapana da kızmam. Bilmiyorum gene de, benim fikrim bu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BayCicik kullanıcısına yanıt
    hocam oyle kural olurmu tamam sonucta oyun ama simdi ben tutupta 2 gol atsam sonra kendi sahamda top cevirsem sen bunu dogru karsilarmisin sen belki normal karsilarsin takmazsin ama baskasini bunu kabul etmez benim karsidakini sinirlendirmeye ne hakkim var
  • Bayraktar42 kullanıcısına yanıt
    Yapılmasa daha güzel, daha şık tabi ama yapılmasını da sakıncalı veya yanlış görmüyorum ben "kendi adıma"
    Ve bir de sonuç olarak turnuva bu yani "galibiyet için herşey yapılır" zihniyetinde çok adam var, biliyorsun. Burada alınacak hiç bi karar beni etkilemez. Zira beni bilen bilir; kalecisi topu yanlışlıkla benim oyuncuma verdiğinde dönüp taça atan veya kendi kalesine dönen bir adamım ben
    Ama başkalarına da bi şey diyemem yani. Şebeklikler yasak olup da çiğnenmesindense, serbest olması daha iyi ama.

• psn: mesutaner
  • Benide yaz
    Psn:
    traveller67

• SanayiSupportu kullanıcısına yanıt
    psn kumcudeniz, eklersen sevinirim.
  • Yedeklere yazabilirsiniz

Psn: mgcmnc1108
  • İlk mesajı "Nick-TakımPsn" yazacak şekilde düzenler misin?
    Bir de eşleşme ve fikstür bilgileri ne durumda, halledebildin mi?

• Legacy de x e basılı tutunca direkt topu kapıyordu di mi :) öyle oynamayalı seneler oldu pes6 nostajisi yaşatcaksınız bana :)

• bizim grupta olan arkadaslar ne zaman musait olursunuz yarin felan ona gore ayarlayim yapalim maclari
     World Cup Şampiyonu Rusya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayraktar42 -- 11 Ocak 2016; 23:08:02 >
  • A grubundaki arkadaslar (brezilya belcika turkiye) ps4 te arkadaslik istegi gonderdim. Her aksam saat 8den sonra musaitim. Grup maclarini yarindan itibaren yapabiliriz. Iletisime pmden gecebilirsiniz. @AxiZebaniA undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nomad_41 -- 11 Ocak 2016; 23:38:03 >
  • A grubundaki rakiplerimle çarşamba günü itibariyle maçlarımı oynayabilirim. Diğer gruplardaki herkese başarılar özellikle Özer beye
  • nomad_41 N kullanıcısına yanıt
    Çarşamba itibariyle müsaitim hocam psnden mesaj attığınızda ulaşabilirsiniz telefonuma bildirim geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: AxiZebaniA

A grubundaki rakiplerimle çarşamba günü itibariyle maçlarımı oynayabilirim. Diğer gruplardaki herkese başarılar özellikle Özer beye

Hadi hayırlısı teşekkür ederim
    Ben 6 puanımı yazdım bi kenara

• quote:

Orijinalden alıntı: BayCicik

quote:

Orijinalden alıntı: AxiZebaniA

A grubundaki rakiplerimle çarşamba günü itibariyle maçlarımı oynayabilirim. Diğer gruplardaki herkese başarılar özellikle Özer beye

Hadi hayırlısı teşekkür ederim
    Ben 6 puanımı yazdım bi kenara

Nerden o 6 puan

• ingiltere - meksika = 1-2
    meksika - ingiltere = 0-1

• AxiZebaniA kullanıcısına yanıt
    Eşşek değilim 2 galibiyet alırım herhalde

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.