Şimdi Ara

WORLD CUP TR TAKIMLAR ŞAMPİYON TÜRKİYE ekrem-alici (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
189
Cevap
0
Favori
3.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

macin ozetin: Zigic sen git basket oyna abicim, sirf boy baska bisey yok

tebrikler hocam, guzel macti...

simdi ben elenmismi oluyorum? bende onceki sirbistan 4 yemis Nijeryadan...
  • cok sanssızdın abi,ama futbol bu..maç senin hakkındı açıkçası..

ben de tekrar tebrik ederim
  • valla hocam ben aliskinim boyle 2-3 defa direge vur ondan sonra 1 defansta hata yap gol ye, saglik olsun :)
  • malesef kendini lige sakla irlandanın kaderi senin ellerinde 2-3 güne turnuva biter hatta 1 güne bile biter arkadaşlar maçlarını yaparlarsa sonra katılmak sınav vize tatil araya uzun süre devam edemicek arkadaşlar belirtirler en az 16 kişiden oluşan bir lig yapmayı düşünüyoorum çok güzel detaylara sahip olucak ama takım seçimlerini sizlere bırakcam eşit takımlarmı karışıkmı sizler karar verirsiniz ona göre yerleştiririz takımları.
  • tamamdir hocam,ben her sekilde musaitim, soz verdigim zamandada oynarim, en azindan bugunku davranisim referansim olsun...

irlandayi ekleyim o zaman, 1 galibiyet bile alamadan elendi demesinler sirbistan icin
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazycanary

tamamdir hocam,ben her sekilde musaitim, soz verdigim zamandada oynarim, en azindan bugunku davranisim referansim olsun...

irlandayi ekleyim o zaman, 1 galibiyet bile alamadan elendi demesinler sirbistan icin

Trabzonspor gibisin satmak yok
  • dur hocam trabzon filan diyip yaramizi desme, unutmak icin boyle kendimizi oyunlara verdik
  • ben de surekliyim hocam hic merak etmeyin o konuda..ps3u acmadigim tek gun konserlerimin oldugu aksamlar..onun disinda psne girmedigim gun yok
  • böyle oyuncularla zevkli oyunlar döndürürüz
  • Türkiye 1-1 Çek Cumhuriyeti

Dostluk kazanıyor ve türkler çekler ile el ele bir üst tura gidiyor. Gerçekten çok keyifli bir maçtı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 27 Mayıs 2010; 5:36:55 >
  • bu akşam avusturalya maçımı yapabilrim,dün online olamadım kusura bakmayın
  • Turnuva sahibine söylüyorum dostum çok rahat bir turnuva oluyor burda turnuva başlayalı 3 gün oldu dün akşamla birlikte bugün 4.gün yeter artık yani çok uzadı süre vermen gerekirdi son tarih çarşamba akşamı diye.4 gün süremi olur 3 tane maç için.Dün akşam son olması lazım.Yapmayanlara yani maçını yapmayana gelmeyenlere hükmen mağlubiyet ver artık.Hangi taraf maça gelmediyse ona verde ilerleyelim artık.Eğer bugünde maç yapılıcaksa grup maçları ben çekilicem turnuvadan 2 günde bitirdim maçlarımı 2 gündürde bekliyorum ayıp oluyor yani.3 maç için 4 gün çok fazla.Hiçbir turnuvada böyle olmuyor hocam bir el at şu işe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReoxTR

Turnuva sahibine söylüyorum dostum çok rahat bir turnuva oluyor burda turnuva başlayalı 3 gün oldu dün akşamla birlikte bugün 4.gün yeter artık yani çok uzadı süre vermen gerekirdi son tarih çarşamba akşamı diye.4 gün süremi olur 3 tane maç için.Dün akşam son olması lazım.Yapmayanlara yani maçını yapmayana gelmeyenlere hükmen mağlubiyet ver artık.Hangi taraf maça gelmediyse ona verde ilerleyelim artık.Eğer bugünde maç yapılıcaksa grup maçları ben çekilicem turnuvadan 2 günde bitirdim maçlarımı 2 gündürde bekliyorum ayıp oluyor yani.3 maç için 4 gün çok fazla.Hiçbir turnuvada böyle olmuyor hocam bir el at şu işe.

aynen katılıyorum çok yavaş ilerliyoruz. her turun maksimum 2 günde tamamlanarak gitmesi ve toplam turnuva süresinin 1 haftayı aşmaması lazım. biz 1 haftada grup maçlarını zor bitiriyoruz. bir de her turnuva şartlarında önceki turnuvalardan referansı olanlar alınacak deniyor ama her turnuvada da böyle arıza çıkarıp maçlarını yapmayanlar oluyor nasıl oluyorsa. herkes aktif bir şekilde takip etse maksimum 3-4 güne biter bütün turnuva. sürekli yeni turnuvalar yapılır daha güzel olur. hatta şöyle hiç aksatmayan aktif kişilerle güzel bir lig kurulsa harika olacak. fazla kalabalık olmasına gerek yok 8-10 kişi olsa yeter.

• Korkmayın hakkınızı yedirmem teklifinizi gördüm rakibi gelmiyenleri forumdan görücem mesajlardan dün itibariyle ona göre 3-0 vericem.yenilen arkadaşlarda kusura bakmasınlar 1 saat ayırarak 3 maç biterdi.
  • KAMERUN - ÇEK.CUM

ŞİLİ - TÜRKİYE

NORVEÇ - PARAGUAY

GANA - NİJERYA

kamerun çek.cum - şili türkiye maçının galibi karşılaşacaktır. beraberlik sonucunda tekrar maç yapılacaktır.

norveç - paraguay gana - nijerya maçının galibi karşılaşacaktır. beraberlik sonucunda tekrar maç yapılacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GkMkYn -- 27 Mayıs 2010; 13:03:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Türkiye 1-1 Çek Cumhuriyeti

Dostluk kazanıyor ve türkler çekler ile el ele bir üst tura gidiyor. Gerçekten çok keyifli bir maçtı

Bu maç bana yıllar önceki gs-sturm graz maçını hatırlattı nedense.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturklich -- 27 Mayıs 2010; 9:47:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Türkiye 1-1 Çek Cumhuriyeti

bu maç ilk sayfada çek cum. 3 - 0 türkiye şeklinde yazıyor. hangisi geçerli bunların? ben sizin grubun lideriyle eşleştiğim için ilk sayfadaki doğruysa çeklerle, bu doğruysa türkiye ile eşleşmiş olcam ondan sordum.
  • 1-1 yazıyor yanlış görmüyorsam
  • 3-0 nerde yazıyor bi yanlışlık mı var anlamadım ben ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 27 Mayıs 2010; 11:00:39 >
  • Kupa bitiminde yazın bizi bir süre sürüklicek lig düzenliyelim diyorum bir kaç devamlılıgı olan arkadaş var aklımda takımları ne şekilde verelim fikri olan varmıdır ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.