Şimdi Ara

WORLD İle 6-31 OcakArası 6X100 Alışverişe 50 WP- Akaryakıt Dahil (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
15
Favori
13.111
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yakamo843

Tlcard ve nuvo dahil değil gibi. Hakikatten çöp.

Bende kaç defa mesaj gönderdim kabul etmiyordu.

Sebebi buymuş tl card nuvo yok gibi.

Bu sene nadasa da kalır yapı kredi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vakif world pos undan yapilan oslemler kabul ediliyor mu?

Kampanyaya dahil olur mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarikosman7

Vakif world pos undan yapilan oslemler kabul ediliyor mu?

Kampanyaya dahil olur mu?

Hayır, olmuyor. Bu kampanya için Vakıf World da Yapı Kredi'den başkasını kabul etmiyor.
  • vakıf world değil vakıfbank posudur söylediğin pos ve kabul olmaz diye biliyorum geçtiğimiz kampanyalardan.
    genel kampanyalarda world üyesi işyeri dediği zaman yapı kredinin poslarını sayıyor. vakıfbank bazı kendi özel kampanyalarında vakıf pos şartı koyduğu oluyor onun dışında bir hayırları yok.
    hepsiburadayı dahil etmemesi gerekiyor hb elektronik olarak geçiyor ve şartlarda elektronik sayılmamış.
    lcw dahil olur en son kasım kampanyasında boyner.com.tr den yaptığım 4 işlem dahil olmuştu.
  • aynı gün aynı işyerinde yapılan alışverişlerin ilki kampanyaya dahildir yazıyor
    internet alışverişimin ilkini iptal edip aynı gün aynı yerden alışveriş yapsam puan kazanır mıyım? teşekkürler
  • hüseyni kullanıcısına yanıt
    evet
  • sak0575 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim birşey daha sorayım bkm üzerinden yapılan internet alışverişleri dahil oluyor mu?
  • hüseyni kullanıcısına yanıt
    world posundan geçerse olur..
    taksitli alırsanız bkm üzerinden,
    kesin world posundan geçer..
  • Arkadaşlar garantide anlık ne kadar puan geldiği sms veya flash sisteminde gözüküyor, cüzdan ile alışveriş yapıyoruz ama puanı nasıl görebiliriz ?
    Örneğin ayakkabı aldık firma bile bilmiyor üye mi değil mi ?
  • reyes_19 R kullanıcısına yanıt
    Hocam vakifta sanal kart yok, kredi kartinizla almalisiniz sonrasinda ise kart bilgileri kisminda limit artirim falan var oradan sanal alisveris limit islemleri kismi var alisverisi tamamlayip onu sifir yapin kart bilgileri calinsa bile kartinizdan islem yapilamasin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 29 Ocak 2017; 1:19:6 >
    Hocam evet vakifta sanal kart olmadigi icin alisverisinizi kredi kartinizla yapmak zorundasiniz sonrasinda ise kartinizin guvenligi icin alisveristen hemen sonra sanal alusveris limitini sifirlayin ayrica yeni bir sanal alisveris yapmak gerektigi zaman sanal alisveris limitinizi acip alisverisiniz bittiginde yine sanal alisveris limitinizi sifira dusurmeniz kart guvenliginiz icin onemlidir sanal alisverisi sifir yaparsaniz Allah korusun kart bilgileriniz calinsada kimse kartinizla sanal alisveris yapamaz.

Hocam rica ederim, keyifli alisverisler.

• Arkadaşlar vakıfbank kişiye özel harcama puanlarını genelde ayın kaçında yüklüyor?
  • Yapı kredi puanları yüklenmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: crackerss1982

Arkadaşlar vakıfbank kişiye özel harcama puanlarını genelde ayın kaçında yüklüyor?

Ben ocak ayında katılmıştım kişiye özele 16şubatta yatacağına dair bir mesaj dönmüşlerdi katılım mesajına karşılık.
  • Vakıfbank ocak ayı genel World kampanyası puanları yüklenen varmı?
  • crackerss1982 C kullanıcısına yanıt
    bana yüklenmedi
  • Bana hala yüklenmedi, yüklenen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.