Şimdi Ara

World in Conflict [***ÇIKTI***] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
638
Cevap
1
Favori
40.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Demonun incelemelerinde, mevcut Dx10 marifetini gösterdik işte o kadar. Önceki sayfalara bakın bir zahmet.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ragdol

Demonun incelemelerinde, mevcut Dx10 marifetini gösterdik işte o kadar. Önceki sayfalara bakın bir zahmet.

o zaman demo ile retail sürümü farklı değil diyorsunuz. demoda olan (varsa) hatalar aynen duracak yani.
  • Yahu bir ay önce çıkmış demoda ne hatası olacak. Dx10 marifeti diyorsunuz, ne marifeti ekleyecekler bir ayda. Demodaki görselliğin aynısı tam sürümde de olacaktır. Bir ihtimal performansı daha iyi olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ragdol -- 20 Eylül 2007; 1:42:56 >
  • bu oyun çıktı da acaba beşiktaşa fln gelmişmidir ki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

9.5 puan inanılmaz bir puan bu kadar beklemiyordum yarına oyunu oynarım artık vay be

oyunun artıları

* Thrilling new approach to real-time strategy
    * Addictive, intense multiplayer gameplay
    * Strong story with terrific voice acting
    * Visually stunning with plenty of spectacular moments.

eksileri yazmamış gamespot ya da bulamamış

E indirmek şart oldu artık, hadi adsl oğlum yakala onu, indir koçum afferin sana cici adsl :)

• ben oynuyorum bile süper oyun valla dedikleri kadar varmış , öğrendikçe güzelleşiyor patlama efektlerine bittim orta detayda bile çok kaliteli efektler var her tür ayarı yapmak güzel bişi , oyun harika bence

World in Conflict [***ÇIKTI***]
  • Oyun mükemmel görünüyor,denemek lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

ben oynuyorum bile süper oyun valla dedikleri kadar varmış , öğrendikçe güzelleşiyor patlama efektlerine bittim orta detayda bile çok kaliteli efektler var her tür ayarı yapmak güzel bişi , oyun harika bence

World in Conflict [***ÇIKTI***]

Hocam hangi çözünürlük ve hangi detaylarda kaç fps ortalama ile oynuosun?

• arkadaşlar oyun ilk dx10 kullanan oyun olarak çıkıyo piyasa çünkü daha demosu çıkmadan önce dx10 oyun içi videolar yayınlandı oradan biliyorum (coh'da var ama o patch'le olduğu için herhalde bu yorum yapılmış ilk dx10 kullanan diye :) )

oyunu dx10 modda kasmadan oynayabilecekmiyim bakalım yarın sabah'a görürüm artık!!!!!

oyunu mutlaka edinin arkadaşlar singel bilmem ama multisi çok zevkli olacağına eminim
  • Ya daha önce de yazdım bir arka sayfada dikkate alan olmadı.Ben demosunu indirdim oynamaya çalışıyorum.Çalışıyorum diyorum çünkü imzamdaki sistemle berbat bir performans alıyorum,heralde fena bir sistem değil ama bu oyunu uzun zamandır bekliyordum ama hayal kırıklığına uğradım.Ya oyundaki nerdeyse tüm ayarları kıstım,haliyle tüm görsellik gitti.Buna rağmen 15-20 FPS anca alıyorum.Şimdi bu oyunun grafikleri Crysis'ten daha mı güzel ki millet crysisi gayet akıcı oynuyor high detaylarda ben bunu oynayamıyorum!Oynayıp ta hangi detaylarda hangi değerleri aldığınızı söylerseniz mutlu olacam çünkü makinamda bir sorun olabileceğini düşünmeye başladım.
  • ne makine varmış be abi allah daha güzellerine nasip eylesin inşallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: evo_tr

Ya daha önce de yazdım bir arka sayfada dikkate alan olmadı.Ben demosunu indirdim oynamaya çalışıyorum.Çalışıyorum diyorum çünkü imzamdaki sistemle berbat bir performans alıyorum,heralde fena bir sistem değil ama bu oyunu uzun zamandır bekliyordum ama hayal kırıklığına uğradım.Ya oyundaki nerdeyse tüm ayarları kıstım,haliyle tüm görsellik gitti.Buna rağmen 15-20 FPS anca alıyorum.Şimdi bu oyunun grafikleri Crysis'ten daha mı güzel ki millet crysisi gayet akıcı oynuyor high detaylarda ben bunu oynayamıyorum!Oynayıp ta hangi detaylarda hangi değerleri aldığınızı söylerseniz mutlu olacam çünkü makinamda bir sorun olabileceğini düşünmeye başladım.

bende senin sistemin biraz daha iyisi var ekran kartlarımız aynı sana şöyle söleyeyim ben demoyu full ayarda akıcı biçimde oynadım fps'ye hiç bakmadım ama full ayarda geniş kamera açılarında bile gayet akıcıydı.Acaba sen yanlış bişi falanmı yapıyosun ?????

• sürücü dğeiştirdinmi ?
    son 169 serisi gayet ii gibi
  • oyun çok güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: Urzais100

quote:

Orjinalden alıntı: evo_tr

Ya daha önce de yazdım bir arka sayfada dikkate alan olmadı.Ben demosunu indirdim oynamaya çalışıyorum.Çalışıyorum diyorum çünkü imzamdaki sistemle berbat bir performans alıyorum,heralde fena bir sistem değil ama bu oyunu uzun zamandır bekliyordum ama hayal kırıklığına uğradım.Ya oyundaki nerdeyse tüm ayarları kıstım,haliyle tüm görsellik gitti.Buna rağmen 15-20 FPS anca alıyorum.Şimdi bu oyunun grafikleri Crysis'ten daha mı güzel ki millet crysisi gayet akıcı oynuyor high detaylarda ben bunu oynayamıyorum!Oynayıp ta hangi detaylarda hangi değerleri aldığınızı söylerseniz mutlu olacam çünkü makinamda bir sorun olabileceğini düşünmeye başladım.

bende senin sistemin biraz daha iyisi var ekran kartlarımız aynı sana şöyle söleyeyim ben demoyu full ayarda akıcı biçimde oynadım fps'ye hiç bakmadım ama full ayarda geniş kamera açılarında bile gayet akıcıydı.Acaba sen yanlış bişi falanmı yapıyosun ?????

Hocam full ayarlar dediğin,ordaki tüm ince ayarların hepsi high mı yani,ve AA4 ve AF16 açık mı,eğer bu şekilde ben açtığımda 2-3 fps oyun,ve sen akıcı oynuyorum diyorsan bi yerde sorun var bende.Bu arada betalar da dahil olmak üzere son 3 sürücüyle de denedim.Şuan 163.69 yüklü vista da.

• hocam sen o ekran kartıyla ve işlemciyle oynayamıyosan ben şu an boşuna indiriyorum oyunu...aman gözünü seveyim bi aksilik var de de rahatlayayım...
  • Arkadaşlar C2D 6300'lü 2 GB DDR 2 800 MHZ Ram'li ve 8600 GT Sonic'li sistemde oyun nasıl oynanır? COH gibi oynadıkça PC'yi kastırma gibi bir saçmalığı yok değil mi bunun da?
  • Bu oyunun tadı multiplayer çıkar, ama orjinalini almadanda multiplayer yapılmas ki. Gene single'a kaldık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakmel

hocam sen o ekran kartıyla ve işlemciyle oynayamıyosan ben şu an boşuna indiriyorum oyunu...aman gözünü seveyim bi aksilik var de de rahatlayayım...

Bioshockta 50-80 airborne 90-110 fps alırken (tüm detaylar hepsi high) bir sorunda bulamıyorum,keşke sorun olsada çözsem.
    Dolayısıyla oynayan arkadaşların detaylı açıklamalarını bekliyorum,hatta graphic options'dan bir ss alıp koyarlarsa herşey rahat anlaşılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_tr -- 20 Eylül 2007; 11:48:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakmel

hocam sen o ekran kartıyla ve işlemciyle oynayamıyosan ben şu an boşuna indiriyorum oyunu...aman gözünü seveyim bi aksilik var de de rahatlayayım...

aksilik yok,oyun şu anda piyasada bulunan flight simulatorx oyunuyla birlikte dünyanın en çok kasan oyunu..
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.