Şimdi Ara

WORLD KART - Mart'ta 50 TL Worldpuan hediye! (Cüzdan la 75TL ) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
32
Favori
9.056
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu sitelerden trendyol falan sayılıyor mu?
    vakıfbank mail atmış site listesinde var sayılmaması saçma olmuş, ykb da sayılmayan vakıfda da sayılmaz değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

Orijinalden alıntı: seas79

quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

Beyler
    N11
    Hb
    Gg
    Tazemasa
    Memlekettengelsin
    .sitelerinde ne yaparsanız yapın bu kampanyaya dahil olmjyor sektor kodu farklı diyor adı herifler

İlker hocam merhaba seçili internet siteleirnde gittigidiyor var hocam mart kampnayası için genede sayılmaz mı?

Sayılmıyor kayıt açtırdım sayilmadi bilmem ne sektor kodu tutmüyor muş

Yaw arkadaş bunların ya birbirlerinden haberi yok, ya da bilerek yapıyorlar.
    Yorumunuzu okuduktan sonra aradım müşt. temsilcisini, 8 ve 13 Mart ta yaptığım n11 ve hepsiburada 114 ve 120TL lik alışverişlerimin kampanya dahilinde olup olmadığını sordum.
    Tuğçe isimli Müşt. Temsilcisi, belirtilen, seçili internet sitelerinden yapılan alışverişlerin, sektör koduna bakılmaksızın Kampanyaya dahil olduğunu
    ve alışverişleriminde dahil olduğunu belirtti.

• Sanalmarket kapıda ödeme seçince kabul ediliyordu değil mi arkadaşlar? Online ödeme geçerli değildi, kapıda ödeyince market posu olduğu için geçerli sayılıyordu diye hatırlıyorum ama teyit edebilen varsa iyi olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşar sadece NUVO tlcard ım var.bu kampanyadan 50tl puan kazanacagım.puanların son kullanma tarihi oluyor mu TLcard lar için
  • Cuzdan kampanyasi detaylarinda, cuzdana kayit olan kredi karti sahibi musterinin tl kartiyla yapacagi harcamadan da ek 25tl wp alacagi yaziyor.yani kredi karti olmadan tl carda ozel 25wp ve yine nuvoya ozgu diger sektorunde 5wp daha almak mumkun.

Cuzdanla katilimda ille kredi kart kullanilcak diyen birileri vardi sanki, onlara cevaben yazdim, saygilar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lcw internet magazasi gecerli.uye isyeri ve kodu uygun.musteri temsilcisi teyit edildi.

• Ayrica lcw de 15 tl cuzdan kampanyasindan baska.10 tl de lcw 100 tl ve uzeri ilk alisverise 10 tl de puan veriyor.buda gecerli.teyit edildi.musteri temsilcisi uygun dedi.yuklenmesse arayin yukleyelim dedi.

• Beşiktaş'ta denenmiş World üyesi kuyumcu bilen, paylaşabilir mi?
  • Seçili sitelerde n11, Gittigidiyor ve hepsiburada var. Bugün dikkat ettim. 1 er gram altın alırım. Ebebek.com ve lcw da kombo yaptık.

Edit hepsiburada ve gittigidiyor world puan kampanya ile de kombo olmuş 6 işlem tamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi htepeli -- 26 Mart 2016; 12:59:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: htepeli

Seçili sitelerde n11, Gittigidiyor ve hepsiburada var. Bugün dikkat ettim. 1 er gram altın alırım. Ebebek.com ve lcw da kombo yaptık.

Edit hepsiburada ve gittigidiyor world puan kampanya ile de kombo olmuş 6 işlem tamam

6 işlemi aynı gün yapılsa sorun olur mu, her gün bir işlem gibi bir kısıtlama var mı acaba, altın işi aklıma yattı da :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydiin

quote:

Orijinalden alıntı: htepeli

Seçili sitelerde n11, Gittigidiyor ve hepsiburada var. Bugün dikkat ettim. 1 er gram altın alırım. Ebebek.com ve lcw da kombo yaptık.

6 işlemi aynı gün yapılsa sorun olur mu, her gün bir işlem gibi bir kısıtlama var mı acaba, altın işi aklıma yattı da :D

gün sorun değil, farklı pos'lar olmalı, yani farklı alışveriş yerleri.
  • cuzdanla katilimda 6 islemmi 7 mi yapilcak

• infest06 kullanıcısına yanıt
    6 işlem.

• Arkadaşlar bende sadece Nuvo var cüzdana kayıt olma şansım var mı ?

• burak235 B kullanıcısına yanıt
    Kampanya Sadece kredi kartı ile geçerli.

• e bebek mağaza alışverişide sayılırmı acaba
  • JackDaniels kullanıcısına yanıt
    Evet.
  • Bu kampanya Vakıfbank posundan yapılan işlem dahil mi? Daha önce tecrübe eden oldu mu?

• Ben N11 den alışveriş yaptım daha sonra mh aradım. N11 den yapılan alışveriş mobilya dekorasyon ve tamirat olarak geçiyormuş o yüzden belirtilen sektörlerde değil ve kampanya kapsamında değil dediler. Sizde dikkat edin N11 den alışveriş yaparken.

• Arkadaşlar,geçenlerde world üye iş yeri bir kuyumcudan altın aldım.Normalde hep world posundan çekerdi.Bu sefer axess posundan çekmiş.Bu alışverişe puan yatar mı acep?Üye iş yeri ama world posundan çekmedi.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.