Şimdi Ara

World Mobile özel Cepte Şok’tan yapılacak alışverişlere 40 ₺ Şok Puan (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
10
Favori
9.206
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 Farklı mağazada (yeni ve eski kasalardan vardı) bir türlü kullandıramadı çalışanlar. Eski kasa tipi olanda beraber baktık hatta çalışanla, sadece kredi kartı seçeneği vardı, puan vs. seçilemiyordu. Kasiyer için tarif edilebilecek bir yöntemi var mı bunun nasıl kullanılacağı ile ilgili?

• Merhaba, şok markete özel world puanı 3. markette kullanabildim, kullandığım kasa eski kasaydi , eski tip pos vardı (yazarkasa olmayan tip pos) çalışanın söylediğini iletiyorum , worldpuan kullanma kısmında ekranda normal worldpuanla aynı şekilde görüyor ve kullanıyorum dedi.

yani örneğin 1 TL normal worldpuanim vardı , 40 TL şoka özel worldpuanım vardı , puan kullanmak istediğinde 41 TL worldpuan ekranda gözüktü ve kullandi, ekstra ayrı bir işlem yapmadığını söyledi.

umarım kullanabilirsiniz, insanı yıpratıyor doğru şok marketi bulana kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba bende bir kaç mağazada denedim pos cihazlarini değiştirmişler bir türlü puanları goremiyorlar. Daha kullanmadık Bakalım inşallah kullanabileceğimiz bir mağaza cikar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bendede kartı pos cihazına soktu puan sorgulamadan şifre girmeden anında onayladı

• bradenburg B kullanıcısına yanıt
    Benim de başıma gelmişti direk ana hesaptan cekti parayı.
    Hesabınızı veya kartınızı kontrol edin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 3 şok market dolaştım 40 TL puanı kullanamadilar. Varmı bir yolu tarif edelim. Mobilde 40TL şok puan görünüyor.

• berkay.tk B kullanıcısına yanıt

Normal World puan da kullandıramıyoruz diyordu bir mağazadaki görevli. Bakayım, yoluma düşerse tekrar uğrayacağım, bu dediğiniz senaryoyu da denettiririm.

• Kasiyerin önündeki ekranda kredi kartı ile ode seçeneğinde default nakit ödeme yaziyor.

Buradan nakitin üzerine tiklayinca diğer seçenekler cikiyor. Kasiyer puan ile ödemeyi seçecek.Kredi kartını posa taktiginizda şifre istiyor direk.Şifre girdiğinizde önce şok puanı alıyor.40 TL den fazla işlem yaparsanız normal puanlarinizdan alır fazlayı...

• Hiç bir yerde şok puan çekilemiyor. Kasiyerlerin zaten haberi yok. Makineler değişmiş normal word puan bile çekilemiyormuş. Yine bir Türkiye rezaleti

• Bugün gittiğim şok markette de puan gözükmedi

• Nasıl çözeceğiz, problem devam ediyor.

• Yeni tip kasalarda kullanabilirsiniz. Ekran size de gözüktüğü için ne işlem yapıldığını görüyorsunuz. Sepetiniz 45 TL tuttu diyelim. 45 TL çekmeye çalışırsa yetersiz puan/bakiye diyor. Tam 40 TL olarak çektirin puanı. Sonrasında kalan miktarı nakit/kredi kartı olarak ödeyebiliyorsunuz.

• Puan olarak mı girecek ekrana,

• sguler16 kullanıcısına yanıt

evet puan olarak girmesi gerekiyor

• Puanlar ne zamana kadar geçerli

• bradenburg B kullanıcısına yanıt
    21.09

• Dün gittim anlaşma yapılmadığı için world puan çekemiyoruz diyorlar. Kaç defa denedi olmuyor. Şu an sadece garanti bonusları alabiliyoruz dedi,hatta kendi punlarımızı dahi kullanamadık bekliyoruz dediler.

• dün itibariyle şok puanlarını kullandım.

posa kartı takıyorlar, puan görünürse çekeriz dedi ve çekti.

• Ben bugün itibariyle halen puanları kullanamadım

• Bende kullanamadım. 2 mağaza gezdim. Son gittim mağazada direk şifre istiyo dedi neyse aldım. Slipte bu markaya özel 40tl yazıyor ve pos cihazıda world.
    Gittim bu puanı kullanmak istiyorum dedim beceremediler

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.