Şimdi Ara

World Nakit 50TLX10=25TL Hediye (01/23') SMS ŞARTI GELDİ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
293
Cevap
41
Favori
38.113
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bazen yayınlamayı unutuyorlar World Nakit 50TLX10=25TL Hediye (01/23') SMS ŞARTI GELDİ , bence devam ediyor kampanya

• Bende mart ayında kampanya kaybolmuştu 25 lira yüklenmiş yinede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanya devam ediyor mu acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler aldık iademizi

• Ne berbat bir banka, hala kampanya var mı yıok mu bildirmiyor. Saygısız ve ihmalkar yapı kredi.

• karagoz07 kullanıcısına yanıt

geçen ay ayın 10unda gelmişti

• quote:

Orijinalden alıntı: AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM

geçen ay ayın 10unda gelmişti

Hayır hocam 10 unda değil 5 inde geldi geçen ay kampanya

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu ay gelmeyecek artık galiba bitti kampanya
    Diğer kartlarla devam o zaman

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt

Bu linkte yer alan bilgiyi hangi kaynağa dayanarak yazdınız?

https://forum.donanimhaber.com/world-nakit-her-ay-50-5-5-25tl-1-28-subat--150029648

Kampanya, 30 Nisan 2022 tarihine kadar her ay World Nakit Dijital, World Nakit ve Play Nakit kartlar ile yapılacak her 50 TL ve üzeri alışverişe 5 TL, toplam 25 TL hediye edilecektir.

• Kampanyadan World Nakit Dijital, World Nakit ve Play Nakit kartlar ile World Üye İşyerlerinden yapılan alışverişlerde geçerlidir.
    • Aynı gün aynı üye işyerinden yapılan harcamalardan sadece ilki kampanyaya dahil olacaktır.
    • Fatura ödemeleri ve ön ödemeli kart yüklemeleri kampanyaya dahil değildir.
    • Kampanya kart bazında değil müşteri bazında geçerli olup bir müşteri kampanyadan her ay en fazla 25 TL indirim kazanabilir.
    • Kazanılan indirimler kampanya bitiş tarihini takip eden ayın ilk Çarşamba günü kampanyaya uygun işlem yapılan ve açık statülü World Nakit, Play Nakit veya World Nakit Dijital karta artı bakiye olarak yansıtılacaktır.
    • Yükleme yapıldığı gün kart statüsü açık olan kartlar kampanyadan yararlanabilir. Kart statüsü kapalı olan kartlar kampanyadan yararlanamaz.
    • İadesi veya iptali gerçekleşen işlemler kampanyaya dahil edilmeyecektir.
    • Kampanyaya dahil işlemler için Yapı Kredi sisteminde tanımlı olan sektör, marka, ve üye işyeri tanımları geçerli olacaktır.
    • Yapı Kredi kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme yetkisine sahiptir.
    • Kampanya kapsamındaki işlemler mutlaka World Üye İşyerlerindeki Yapı Kredi Bankası POS Sistemi üzerinden geçmelidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 13 Nisan 2022; 0:19:7 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karagoz07 -- 13 Nisan 2022; 10:55:51 >

• Kaynak mevcut mu hocam hiçbir yerde bulamadım kampanyayı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • karagoz07 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

Teşekkürler hocam.

Bu ay da devam mı, linki tıklayınca sadece uygulama açılıyor,

• grandprix kullanıcısına yanıt

edvam

• World Nakit 50TLX10=25TL Hediye (01/23') SMS ŞARTI GELDİ

şunu sene sonuna kadar uzatın da kafamız rahat olsun World Nakit 50TLX10=25TL Hediye (01/23') SMS ŞARTI GELDİ 

• quote:

Orijinalden alıntı: EvErEsT0671

Bu mesaj silindi.
    Ya hakikatten amacınız ne? Gerçekten soruyorum kampanyayı bitirmek mi amacınız? Okuma yazmanız yok mu yoksa? sayfa başında kampanya şartlarını arkadaş paylaşmış az zahmet olacak ama okumayı denesen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 17 Nisan 2022; 21:55:40 >
  • EvErEsT0671 kullanıcısına yanıt
    Olmaz! sabah yükleyince gelmiyor, öğleden sonra yüklersen gelir!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Diyorum hocam kampanya falan paylaşmayalım burdan herkes kendisi takip etsin bunların yüzünden ben daha paylaşım yapmiyorum teb bankası da bunların yüzünden banka kartı ve kredi kartı kampanyalarını sonlandırdı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.