Şimdi Ara

World of Dungeon - WoD (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • eet 1 gün deil ama uzun bi süre sonra geliyo ben ilk gün içinde alamamıştım şifreyi.
    Konuya yavaş yavaş yeni şeyler ekliyorum

Sizden isteğim oyunun kendi sitesinden mi yoksa benim linkimden mi bağlandığınızı söylerseniz mutlu olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silov -- 23 Ağustos 2008; 23:32:17 >
  • Yeni şeyler ekledim bakabilirsiniz

Oyun da nick im Amroth oyundan da ulaşabilirsiniz.

Lvl 2 adamım la gruptan çıkıp kendi grubumu kurucam sizi oraya toplicam.Teklifimi kabul etmek için sol taraftan Group>>MyGroup deyin alt taraflara inince skylover dan teklif görüceksiniz join deyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silov -- 23 Ağustos 2008; 23:58:39 >
  • silow gurup atarmısın? Icehail
  • herkese teklif yolladım kabul etmenizi bekliyorum. klana Barb ve Mage de lazim lütfen herkes archer olmasin

Burda nick yazan herkesi davet ettim kabul etmek icin Group>>>My Group ve altlara inip benden gelen teklifi kabul ediyosunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silov -- 24 Ağustos 2008; 20:46:41 >
  • tamm hallettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C6B037E8D -- 24 Ağustos 2008; 20:50:43 >
  • @enfocer forumda settings le alakali yazdigim yeri oku ve pozisyonunu center ya da back yap

Konuda karışık ya da anlaşılmayan bi yer olursa söleyin düzeltim , ilk tanıtım olduğu için karışık gelebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silov -- 24 Ağustos 2008; 22:24:38 >
  • up! oyunu birakanlar ya da başlayanlar yazarsa sevinirim.
  • saol çok güzelöiş çok beğendim klavyene sağlık
  • oyuna başlayanlar nicklerini yazarlarsa ve başladıkları server baradar ise group a alabilirim
  • up! yeni resimler koydum reports la ilgili
  • up!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.