Şimdi Ara

World of Tank 2014

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben de World of tanks oynuyorum ama aklıma takılan bazı şeyleri sizlerle paylaşmak istiyorum umarım sizde fikir verebilirsiniz.

Bildiğiniz gibi World of Tanks hayatımıza gireli yaklaşık 2 sene oldu bu 2 sene içerisinde oyunda pek bir değişiklik göremedik.

Sizce 2014 yılında World of Tanks da neler değişseydi hoşunuza giderdi.

Bence tankların hızının biraz daha arttrılması gerekiyor ve tanklar biraz daha kuvetlendirilebilir.

Sizin fikirleriniz neler?

• quote:

Orijinalden alıntı: Psychosea

Herkese Merhabalar,

Ben de World of tanks oynuyorum ama aklıma takılan bazı şeyleri sizlerle paylaşmak istiyorum umarım sizde fikir verebilirsiniz.

Bildiğiniz gibi World of Tanks hayatımıza gireli yaklaşık 2 sene oldu bu 2 sene içerisinde oyunda pek bir değişiklik göremedik.

Sizce 2014 yılında World of Tanks da neler değişseydi hoşunuza giderdi.

Bence tankların hızının biraz daha arttrılması gerekiyor ve tanklar biraz daha kuvetlendirilebilir.

Sizin fikirleriniz neler?

kapatıp gitsinler bence bi işe yaradıkları yok hepten berbat etmeye başladılar
  • Leaderjack1 kullanıcısına yanıt
    Neden öyle düşünüyorsun neyi yanlış yapıyorlar gayet iyi gidiyordu bence @Leaderjack1
  • oyuncularin oyun sayisina gore savaslara alinmasi gibi bir secenek olabilir.

mesela: bir oyuncu, yeni uye olup, parayi basip löwe, veya is-6 gibi bir makineyle, kendi sinifina alinmali. şöle ki, normalde seviye 7-8 lere premiumsuz gelmek, uzunca bir zaman istiyor. e yeni uye ile ben ayni sinif aracla ayi mactayim. dolayisi ile de adamin/cocugun oyun tecrubesi de az ya da hic olmadigi icin cogu zaman maglubiyet kacinilmaz oluyor.

ya da belli bir seviye tank ile oynamak icin, tecrube puani ve oyun parasi haricinde her sinifi icin (bu 5. siniftan itibaren olabilir, cunku cogu ulusun ordusuna bakilirsa, 5. sinif tam bir donum noktasi) belli bir oyun tecrubesi, veya elde olan tank icin oyun sayisi olmali.

sikayet mevzusu; adam beni vurup 300-500 goturdukten sonra da tutup mavi olmadan ozur diliyor, e sonra ben de ona vurdum mu da hain sinifina girip mavi oluyorum, hoppaaaa tum takim beni sikayet ediyor. bunun bir sekilde onune gecilmeli. ya da kendi takim arkadasini vurmaya yonelik bir engel olsun.

simdilik aklima gelen bunlar.

iyi avlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Homerius -- 23 Eylül 2013; 13:12:50 >

• Bence de premium hesap alsa bile tecrübesi belli bir seviyeye gelmeden zor maclara alınmamalı biraz Call of duty gibi olmalı seviyene göre rakipler çıkmalı.

Friendly fire kapatmak gibi bir secenek vardı diye biliyorum ?
  • artylerin eski performansinin yarisi bari geri gelsin
    gw tiger var, yatiyor. muayenesi de gecti. naapçaz yaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Homerius -- 23 Eylül 2013; 13:44:23 >
  • Hafif tankları scout olarak 7-8 tier tankların arasına atmasa. Hep tier 4 ler ile savaşsam
    pz38nA tankımla. Ben o 15.000 deneyimi birkaç saatte kasarım normalde.. Bu işkenceyi yapmasalar bize olmaz mı.!?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Game of Thrones (2011 - 2019)
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu arada Matchmaking sisteminin de komple baştan yenilenmesi gerekiyor.
  • Matchmaking düzelse yeter deven bıraktım oyunu zaten

• +1
    MM düzelsin isterlerse 8 bit oynayalım oyunu umurumda olmaz.
  • valla yıllardır mm düzelsin deyipduruoruz düzelse şimdiye kadar çoktan düzelirdi ya ellerinden bişey gelmiyor yada başka kriterlere göre tank seçiyolar
  • Artyler iyi bence 5tıer var 6almayı düşünüyorum alman hummel

• Artyler buff yemeli artık kaç aydır oynamadım obje ile.
    MM düzeltilmeli.
    İnternete-tvye verilen reklamla kaldırılmalı ki metin2 ye döndü son zamanlarda oyun
  • grafik motoru havok olcak o 2014 olacak .
    MM iyilestiriliyor her surunde bunda sıkıntım yok mufreseyle beraber daha duzgun oluyor.
    Oyun her patchde daha iyiye gidiyor 8.8 ile actionscript 3'e gecildi bu daha iyi bir flash sistemi demek

• grafik motoru havok olcak o 2014 olacak .
    MM iyilestiriliyor her surunde bunda sıkıntım yok mufreseyle beraber daha duzgun oluyor.
    Oyun her patchde daha iyiye gidiyor 8.8 ile actionscript 3'e gecildi bu daha iyi bir flash sistemi demek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.