Şimdi Ara

World of Tanks Taktik Paylaşımı [ANA KONU] (3352. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
67.035
Cevap
121
Favori
2.441.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 33483349335033513352
Sayfaya Git
Git
Giriş

vay bee, hala oynayan varmis demek ki  World of Tanks Taktik Paylaşımı [ANA KONU] 

bir zamanlar ne hikayeler yazdirirdi mubarek.

• Homerius kullanıcısına yanıt

Çok güzel döktürüyordun Hüseyin'ciğim kalemine sağlık :)

Halası malası yok, bir şey sana keyif veriyorsa yapmaya devam et, vermiyorsa git başka bir keyif bul.

• Caesar_ kullanıcısına yanıt
    nadiren tank aciyorum. o da hesap aktif gorunsun, cok emegim var diye. canim gercekten oyun cekse o zaman gemideyim. 😏

tankin esi havasi yok artik.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hala oynuyoru ama boku çıktı oyunun, oyun oynarken donuyor, hiçbir sebeb yokken, paralılar seni güzelce vursun diye kabak gibi kalıyorsun ortada, ille para verip altın alacaksın, oynamıyacağım artık...

• alimelle A kullanıcısına yanıt

O oyundan olmuyor, senin bilgisayarından kaynaklı, bilgisayarında bulunan çöpler (geri dönüşüm kutusu, masaüstünde çok fazla simge bulundurman, web sitesi çerezleri vs.) bilgisayarı yavaşlatıyor.

Önce bunlardan kurtulacaksın bir.

Oyun Grafik ayarlarını asgari düzeye çekeceksin, oyunun akışkanlığını bu da etkiler iki.

Madde 3, ctrl+alt+del yapıp arka planda çalışan uygulamalar kısmına gelerek, arka planda gereksiz yere çalışan (office, adobe, google, wot uygulaması dahil) kapatabildiğin kadarını elle kapatacaksın bu da üç, bilgisayar bir yandan oyunu oynatmaya çalışırken bir yandan da arka planda bu gereksiz uygulamaları işler tutmakla uğraşarak işlemci gücünün bir kısmını gereksiz olarak buraya yönlendiriyor.

Bunları yaparsan donma monma yaşamazsın, yap neticeyi bildir bize.

• Homerius kullanıcısına yanıt

Hüseyinciğim eskiden 6 saat otururdum başına abartısız, bu süreyi aştığım da olurdu.

Şimdilerde yine 6 saat oturduğum zamanlar oluyor ama eskisi gibi her gün değil, bir görev oluyor, yapayım da kapatayım diye takıyorum kafaya, olmadı hadi bir daha hadi bir daha derken bir bakmışsın saat olmuş gece 1.30

Onun dışında da hala oynuyoruz napalım tankları seven adamız, öyle olunca da vazgeçilmiyor, her ne kadar hileli (baş hileci oyunu üreten firma olarak ) bir oyun olduğunu bilsek de.

• Son olarak size kendimin uyguladığı ve % 95 ve üzeri başarılı olduğum bir atış tekniğinden bahsedeyim.

Attığınız merminin toprakta kaldığı, tanka isabet etmediği olmuştur çok zaman, bu teknikten önce benim de başıma gelirdi sık sık, bu teknik sonrası aynı durumu yaşama oranım sıfır oldu, evet sıfır.

Şöyle ki; bu teknik özellikle orta ve uzun mesafe atışlar için geçerlidir, kısa mesafe için pek ihtiyaç duymazsınız.

Hedefini düşman tankına doğru getirdin, mouse'ı sağa ya da sola kaydırmadan, ateş ederken mouse'ı ileri doğru iterek ateş ediyorsun, yani namluyu kaldırıp yukarı bakar gibi, ikisini aynı anda yapmak şartıyla.

Yani hedefe değil de bir parmak yukarısına boşluğa, havaya ateş edermiş gibi.

Diğer bir anlatımla futboldaki şandelli vuruş gibi.

İlk başta ne anlatmak istediğimi tam olarak anlayamayabilir veya yapamayabilirsiniz ama eliniz alıştıktan sonra müthiş faydasını görürsünüz.

Yaptığımız iş, ateş etme olayını oyun mekaniğine bırakmak değil, kendimiz üstlenmek oluyor, ki oyuna bırakırsan 5 atışın ikisini üçünü dağlara taşlara atıyor.

Bu tekniğe çok alıştım ve başka türlü hiç atış yapmam.

Deneyin, denemesi bedava.

Kardeş emin ol senin kadar bende biliyorum bu aleti, bu oyun benim sistemi rolantide bile zorlayacak ayarda bile değil, hadi dediklerini tekrar kontrol etim, arada yine yapıyor, madem oyundan değil o zaman benim sistemde henüz farkında olmadığım bir sorun var, onu araştırayım hele...

kardeş o dediğin mermi tipine ve hızına göre bombe verme gerekliliği, her zaman ie yaramaz, hızlı mermilerde düşey sapma az olur, duruma göre tanka silaha göre düşüneceksin, senin dediğin standart hedefin az üstüne at tekniği...

Obj 140 gibi mermi hızı yüksek olsa da diğer araçların mermisi olsa da orta ve uzak mesafe atışlarda hep bu teknikle oynarım ve müthiş faydasını görüyorum.

Oyun mekaniğine güvenerek atışı ona bırakırsam kısa mesafede bile vurmuyor bazen, defalarca kez şahit oldum, o nedenle o işi oyuna bırakmıyorum.

Benim için bu teknikle toprağa düşen mermi olayı tarih oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caesar_ -- 29 Ağustos 2024; 17:19:32 >

madem ısrarcısın deneyelim...

Dene tabi, denemesi bedava, yalnız sen değil okuyan herkes denesin ve farkı görsün.

denedim, fark yok, nişan alıp direk zımbalıyorum ben :)

• yani burada atış yaparken, sol tuşa bastıktan hemen sonra fareyi ileri ittirmek, namluyu yukarı kaldırmaktan bahsediyorsunuz değil mi?

• Anadolu A kullanıcısına yanıt

Street fighter'da ken'in yaptığı şoryuken hareketi gibi ikisini aynı anda yapacaksın, deneme yanılma ile öğrenirsin, bu teknik dışında asla atış yapmam, nasıl ayarlamışsa adam oyunu normal şekilde ateş ettiğinde dibindeki adama ateş ediyorsun mermi kayboluyor, rakip tankın içinden geçip gidiyor.

• 
Sayfa: önceki 33483349335033513352
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.