Şimdi Ara

World of tanks Tüm Tankların Zayıf Noktası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
18.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: oturan adam

quote:

Orijinalden alıntı: hseyin55

bunu nereye atıyoruz beyler

C:\Games\World_of_Tanks\res_mods\0.8.7 olsa gerek

World of tanks'da ki res_mods / 8.7 'nin içine arkadışımız dediği gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Illuminn

quote:

8.8 versiyona Türk Tankları ile girersek harika olucak.

/>
  • quote:

Orijinalden alıntı: eray22486

quote:

Orijinalden alıntı: Illuminn

quote:

8.8 versiyona Türk Tankları ile girersek harika olucak.

Alıntıları Göster
    ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dArK In LighTs Power -- 13 Ağustos 2013; 13:46:19 >

• Wot weak points mod olarak yabancı forumlarda da gördüm benzer skinleri ancak kullanımının hile olduğuna dair konuşmalar da var. Sonuçta oyunculara karşısındakine göre üstünlük kazandıran modlar hile kapsamına giriyor deniyor, dolayısı ile kullananların banlanma olasılığı olabilir.
    Bu modların çok daha gelişmişleri mevcut, karşındaki tanka nişan aldığında, nişan aldığın yerin zırh kalınlığını ve kendi merminin zırh deliciliğini gösteriyor. Ama o kadar vakit harcayıp tank geliştirip, iki tane atış sekmesin diye banlanmak mantıklı gelmiyor bana.
  • Oyunda normal bir skin yapmak mesela tankın rengini kırmızıya boyamak . Banlanma sebebi değildir. Bu da ona benzer bir şeydir. Ban yeme olasılığı olabilir. Fakat çok düşük .
  • Ban yiyeceğine inananlar skini indirmeye bilir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhano

Wot weak points mod olarak yabancı forumlarda da gördüm benzer skinleri ancak kullanımının hile olduğuna dair konuşmalar da var. Sonuçta oyunculara karşısındakine göre üstünlük kazandıran modlar hile kapsamına giriyor deniyor, dolayısı ile kullananların banlanma olasılığı olabilir.
    Bu modların çok daha gelişmişleri mevcut, karşındaki tanka nişan aldığında, nişan aldığın yerin zırh kalınlığını ve kendi merminin zırh deliciliğini gösteriyor. Ama o kadar vakit harcayıp tank geliştirip, iki tane atış sekmesin diye banlanmak mantıklı gelmiyor bana.

Bu modu kullanmak istiyordum ama aklımı çeldin dostum
    Modsuz, hilesiz daha güzel oluyor online oyunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ekmek arası sakız

quote:

Orijinalden alıntı: batuhano

Wot weak points mod olarak yabancı forumlarda da gördüm benzer skinleri ancak kullanımının hile olduğuna dair konuşmalar da var. Sonuçta oyunculara karşısındakine göre üstünlük kazandıran modlar hile kapsamına giriyor deniyor, dolayısı ile kullananların banlanma olasılığı olabilir.

Bu modu kullanmak istiyordum ama aklımı çeldin dostum
    Modsuz, hilesiz daha güzel oluyor online oyunlar.

Kesinlikle hile değildir . Eğer hile olduğuna inanıyorsanız indirmezsiniz olur biter. Ben sadece yardım amaçlı bir konu gönderdim.

• dArK In LighTs Power kullanıcısına yanıt
    Bir yanlış anlaşılma olmasın, ben bu mod hiledir demiyorum. Sadece yabancı wot forumlarında bazıları hile sayılabilir diyor, bazıları da değil diyor. zaten googledan aratırsanız bir sürü konu görürsünüz bunla ilgili.
    Kullanan da bir çok insan var, dArK In LighTs Power çok güzel derleyip toplamış eline sağlık. İsteyen kullanır isteyen kullanmaz tabi ki :)
  • Teşekkürler .
  • 8.8 e geçti dostum güncellenecek demişsin ama ala eski konu güncelledi **** :)
  • 9.6 için yok mu kankalar ?
  • Bu mod artık hile olarak kabul ediliyor kullanmamanı tavsiye ederim
    http://tankinspector.sinaapp.com
    Bu programla tankların zayıf noktalarına göz atabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chosniel_TR

Bu mod artık hile olarak kabul ediliyor kullanmamanı tavsiye ederim

benim maksadım tankların zayıf noktalarını öğrenmekti aslında. Bunun bir mod olduğunu sen yazınca öğrendim.
  • quote:

Bu mod artık hile olarak kabul ediliyor kullanmamanı tavsiye ederim

Diğer tüm hileler gibi bu da hile sayılmıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • NDS kullanıcısına yanıt
    G guildinden biri banlanmıştı bu mod yüzünden na serverinde yani yasaklı mod

• quote:

G guildinden biri banlanmıştı bu mod yüzünden na serverinde yani yasaklı mod

Sanırım spotlandığını söyleyen bir program varmış. O da yasak mı ? Bana çok lazım. Spot olayında pek iyi değilim eziyet çekiyorum.
  • O Program değil komutanın 6. His yeteneği

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.