Şimdi Ara

World of Tanks xbox360 eff-wn8-wn7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bildiğiniz gibi wot xbox versiyonu daha yeni sayılır henüz 1 sene olmadı ama bazı yabancı ülkeler kendi istatistiklerinden nasıl wn8-eff gibi skorlarını çıkarabilirler bunlarla ilgili bişeyler yapmışlar acaba nasıl hesaplayabiliriz oyunu genel manada ne seviyede oynadığımı merak ediyorum.Takımıma katkım genelde iyi seviyelerde tier 10 maçlarda 3k hasardan aşağı düştüğüm çok büyük şanssızlık olmadığı sürece pek yok tabi takımda patır patır bi anda dökülürse o hasarlara ulaşmak yine zor oluyor onun haricinde genelde buluyorum ama bu rating sitemi pc oyuncuları icin çeşitli dormüllerle bulunuyor acaba ben nasıl hesaplayabilirim.PC formülleri işime yararmı yardımcı olabilecek bi arkadaş olursa sevinirim.Ruslar kendilerine özel bu hesaplamayı yapan bikaç siteler açmışlar ama bizim nicklerimizi yazınca çıkmıyor bazı değerleri sitedeki skor tahtamızdan bulamıyoruz yüzdeleri istiyor eff!yi falan çıkarmak için bazıları skor tahtasında varken bazıları yok malesef yada ben çözemedim...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.