Turk serverları fakat WOU kaliteli bir serverdır. Kendini toplamasını bilir.
Valla daha dün arkadaşım çağırdı servera oynamıyordum UO bugüne kadar bugün servera girdim taş çatlasın 1 saat kaldım BS kasacaktım admin birşeyler yazdı size iyilik yaramıyor falan gibisinden sonra kapandı. Şansa bak WOU'ya ve Ultima'ya döner dönmez server kapatıldı.
Şansınız çok güzelmiş :) Zamanında bende de öyle oluyordu PvP serverlarında başlıyorduk,tokens kasıyor itemlerimizi tamamlıyorduk. Maximum 10 adam kestikten sonra Server kapanıyordu =) Ultima Online Oyuncusunun şansı bir başka olur. Bir başkadır Ultima Online Oyuncusunun şansı.. :)
ya artik kabak tadi verdi wou..Wou nun wou oldugu zaman benim acımdan İlk woudur..İkinciler ve ücüncüler ultimanın ana dengelerini katletmiştir.İlk wou daki noah ın oyun bilgisi ve scriptlri o serveri efsane yaptı ...benm sahsi fikrim.Bundan sonra acılmasın ii ce laçka oldu cünkü.yane bırakın ii hatırlansın.Gerek yokki artik ismi iyiyce pokladılar.Belliydi kapanıcagı..Valla sunu diyorum kayip diyarlara bakın 6 inci ayına girdiler hem kaliteli oyuncular var hemde Cok daha güvenilir bir servr ayrıca serverin sahibi aynı zamanda scripteri cok ciddiyim osi ile bire bir gidiyor.Ml sürümü ama Bütün ayarları orjinal server gibi.Cidden ok ii osi clone yapmışlar.ML yi ögrendikden sonra bir daha aos veya sphere oynuaycagınızı hiç sanmıyorum.Bir ton yeni dungeon yeni dekorasyon esyaları kıyafetler itemlar..Cok daha zevkli..
Wou tekrar açılmış. Aynı IP aynı Port
:) ne zaman kapanicak peki ? ..bu daha önemli oldu artık..
Kapanır .. açılır .. kapanır.. açılır..
Belki yarın belki yarından da yakın...
Fakat WOU farklı.Üste yazdığım mesaj öyle yani. Kendisini toplamasını bilir
Kapanan serverın etkisi de aldatılma gibi oluyor ne kadar bağlanırsan servera kapandı mı öyle etki yapıyor o yüzden UO Demise'de bir karakter açtım çat pat başka server kapandı mı orada oynayacağım.
En iyisi. Zaten o serverların kapanması için Ultima'nın bilgisayarlardan kalkması lazım
ben erbayın yerinde olsam bir daha acmam Cunku dejenere yaptı ismi benim şahsi fikrim bu.İlk wou hala akıllarda oldugu için bu rüzgar devam ediyor ilk wou olmasa Biraz zor toparlardı..Diyorum ya İlk wou Server olarak cok iyiydi...Umarım Bişiler yaparlar ama 3 ayı gecmez erbayı anlıyorum ben bırakıyor kesin sonra bakıyor oyle serverlar acılıyorki gaza gelip acıyor sonra pişman oluyor sonra maddi destek lazım masraflı bişi bu iş falan filan böyle devam ediyor işte ama bir gün o rüzgar kalmıyacak diyim artık kacıncı şekilde actıgında bakcıak bomboş ve bırakıcak tümden unutlucak bence ii şekilde hafızalarda kalmak her zaman daha iyidir..
quote:
Orjinalden alıntı: Drakanas
ben erbayın yerinde olsam bir daha acmam Cunku dejenere yaptı ismi benim şahsi fikrim bu.İlk wou hala akıllarda oldugu için bu rüzgar devam ediyor ilk wou olmasa Biraz zor toparlardı..Diyorum ya İlk wou Server olarak cok iyiydi...Umarım Bişiler yaparlar ama 3 ayı gecmez erbayı anlıyorum ben bırakıyor kesin sonra bakıyor oyle serverlar acılıyorki gaza gelip acıyor sonra pişman oluyor sonra maddi destek lazım masraflı bişi bu iş falan filan böyle devam ediyor işte ama bir gün o rüzgar kalmıyacak diyim artık kacıncı şekilde actıgında bakcıak bomboş ve bırakıcak tümden unutlucak bence ii şekilde hafızalarda kalmak her zaman daha iyidir..
Katılıyorum
WOU açık. Söylemeyi unuttum zaten oynayanlar herhalde biliyordur.
quote:
Orjinalden alıntı: SoPlayboy
Wou tekrar açılmış. Aynı IP aynı Port
^^
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme