Arkadaşlar ben World of Warcraft a yeni başladım oyun hakkında bilgim yok ve üst konuları da okudum ama fazla birşey anlamadım bana yardımcı olursanız sevinirim msn den ulaşabilirsiniz Yani mesela client nerden indireceğim nasıl üye olacağım gibi Şimdiden Teşekkür Ederim Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum inşallah geri çevirmezsiniz.
karazhan serverına gel yardımcı olucak guild hazır
Arkadaşlar ben bu konuda acemiyim lütfen yardımcı olun sizin yardımlarınızı en kısa zamanda bekliyorum nerden indircem nasıl üye olcam lütfen yardım edin benim durumumu düşünün sizde oyuna yeni başlasanız sizede kimse yardım etmese hiç hoş olmazdı heralde Hepinize teşekkürler yardımlarınızı bekliyorum Buradan ulaşabilirsiniz emreanadolu@hotmail.com
quote:
Orjinalden alıntı: TarNaK
Arkadaşlar ben bu konuda acemiyim lütfen yardımcı olun sizin yardımlarınızı en kısa zamanda bekliyorum nerden indircem nasıl üye olcam lütfen yardım edin benim durumumu düşünün sizde oyuna yeni başlasanız sizede kimse yardım etmese hiç hoş olmazdı heralde Hepinize teşekkürler yardımlarınızı bekliyorum Buradan ulaşabilirsiniz emreanadolu@hotmail.com
ohoo usta sen başlamamışsın daha :D Git ilk oyunları al accountu aç sonra yardım edelim sana
En önce git cdciden wow cdlerini al sora bedava (private) bi serverde oyuna başla..direk orjnden baslama
quote:
Orjinalden alıntı: angelmad
En önce git cdciden wow cdlerini al sora bedava (private) bi serverde oyuna başla..direk orjnden baslama
Ben direk orjinalden basladım ve buyuk ettim.Bence arkadasım sen de arkadasın dedigi gibi bir private ile basla.Baslaki hangi class olacagına falan karar ver