Şimdi Ara

World of Warcraft

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben World of Warcraft a yeni başladım oyun hakkında bilgim yok ve üst konuları da okudum ama fazla birşey anlamadım bana yardımcı olursanız sevinirim msn den ulaşabilirsiniz
    Yani mesela client nerden indireceğim nasıl üye olacağım gibi Şimdiden Teşekkür Ederim Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum inşallah geri çevirmezsiniz.

• karazhan serverına gel yardımcı olucak guild hazır
  • Arkadaşlar ben bu konuda acemiyim lütfen yardımcı olun sizin yardımlarınızı en kısa zamanda bekliyorum nerden indircem nasıl üye olcam lütfen yardım edin benim durumumu düşünün sizde oyuna yeni başlasanız sizede kimse yardım etmese hiç hoş olmazdı heralde Hepinize teşekkürler yardımlarınızı bekliyorum
    Buradan ulaşabilirsiniz
    emreanadolu@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: TarNaK

Arkadaşlar ben bu konuda acemiyim lütfen yardımcı olun sizin yardımlarınızı en kısa zamanda bekliyorum nerden indircem nasıl üye olcam lütfen yardım edin benim durumumu düşünün sizde oyuna yeni başlasanız sizede kimse yardım etmese hiç hoş olmazdı heralde Hepinize teşekkürler yardımlarınızı bekliyorum
    Buradan ulaşabilirsiniz
    emreanadolu@hotmail.com

ohoo usta sen başlamamışsın daha :D
    Git ilk oyunları al accountu aç sonra yardım edelim sana
  • En önce git cdciden wow cdlerini al sora bedava (private) bi serverde oyuna başla..direk orjnden baslama
  • quote:

Orjinalden alıntı: angelmad

En önce git cdciden wow cdlerini al sora bedava (private) bi serverde oyuna başla..direk orjnden baslama

Ben direk orjinalden basladım ve buyuk ettim.Bence arkadasım sen de arkadasın dedigi gibi bir private ile basla.Baslaki hangi class olacagına falan karar ver
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    World Of Warships Hesap
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.