Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 World Of Warcraft 1-50 Karakter Level Hizmeti. 130 TL Satın Al 8 Mayıs 2021 21:02 1 1 World Of Warcraft 1-50 Karakter Level Hizmeti. 130 TL Merhabalar, uzun zamandır blizzard içerik hizmeti veriyordum, bugün itibari ile ek olarak Power Leveling Hizmetide vermeye Başladım. Bilindiği üzere Shadowlands paketi sonrası artık eskisi gibi FreeHold de Character Level Yapılamıyor. Yani nerdeyse Character Levellemek imkansız oldu. Kendi yöntemimle 1-50 Lvl 1 Gün gibi kısa bir sürede levelliyorum. Üstelik hesap paylaşmanıza ve efor harcamanıza gerek yok. Sadece Lvl süresince oyunun açık olması yeterlidir. 1-50 Karakter Level Hizmeti = 130 TL veya 400K Goldİletişim için Özelden yazmanız yeterlidir. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün World Of Warcraft 1-50 Karakter Level Hizmeti. 130 TL Blizzard Game Shop 1 Aylık Gametime 95 TL 2 Aylık Gametime 180 TL Shadowlands 250 TL