< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
World of Warcraft'a Başlamak Hakkında Düşünceleriniz (2. sayfa)
-
-
Hocam classic için yaptığınız yorumlar 2008 yılı için herhalde, şuan için yazdıklarınızın pek bir alası yok. Şuan retail in classicten tek farkı içeriğin kat kat fazla olması.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bırakalı çok şey değişti sanırım. Evet, önceki dönemler için genel bir yorumda bulundum. Kaçırdığım noktaları anlatırsanız sevinirim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Uzun süre ardından classic oynamaya başladım 2 haftadır ve gerçekten eski keyifi var sohbetlerden yardımlara kadar yazdığın gibi. Daha retail giremedim :)
-
Classic başladım tekrardan 2 günde 17 lvl zor oldum. Günde 3 saat zamanı olan birine göre eski hali cidden zor 😁 retailin gözünü seveyim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Classic'te bir faction %60'lara ulaşınca diğer factionda olanlar hemen başka server'lara göç ediyor. Blizzard'da çok önemsemediğinden oyun tamamen horde veya tamamen ally server'lara dönmüş durumda. Bu yüzden yeni serverlar dışında world pvp yok gibi birşey. Yeni server'larda %60 sınırına dayandığından orasıda tek tip factiona dönmeye doğru gidiyor. Classic/retail falan farketmiyor, iki taraftada insanlar tahammülsüz. Woltk classic'i ister solo ister grupla oynayabilirsiniz. İnglizceniz varsa kendi seviyenize uygun bir guild bulup keyifle oynayabilirsiniz, inglizceniz yeterli seviyede değilse 8-10 tane Türk guildi var, içlerinde her seviyeden oyuncu var. Biraz keyfe keder oynuyorsanız, belli zaman dilimlerine takılı kalmak istemiyorsanız, haftada yüzlerce pug raid kuruluyor. Pug raidlerin büyük bir kısmı gold bid oluyor ama uyum sağlarsanız her seviyede raid yapabilirsiniz. Hatta çoğu gold bid raidi, guildlerden daha iyi durumda.
-
Anladım hocam, konu içinde yazılması iyi oldu. Ah blizzard :(
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X