Şimdi Ara

World of warcraft cataclysm yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önceliekle arkadaşlar merhaba ben bu bölümde ilkdefa konu açıyorum. şimdi çoğu arkadaş sitede aratsaydın search butonu falan diyecekler ama denedim açıklayıcı tatmin edici bir konuya denk gelmedim.Şimdi arkadaşlar benim sormak istediğim world of warcraft cataclysm yeni bir sürüm sınırsız özellikler 85 lvl falan yazıyoyani bu cd ile alakalı bişey mi yoksa her ay premium alıcakmıyım gerçi premium sorun olmaz ben silkroad oynuyorum 5 senedir falan artık sıkıldım hile artı lvl yapmanın çok kolay oluşu falan falan birde her ay 35 dolar ve hep aynı hikaye... Ben yeni bir oyun arıyorum gerçi bu 5 sene zarfında en çok duyduğum oyun knight tı galiba böle yazılıyodu ama o oyunun grafikleri hiç güzel değil o oyun silkroaddan daha beter gibime geldi.Arkadaşlar şimdi saadete geleyim benim sormak istediğim world of warcraft cataclysm'i web sitesinden inderme şansım varmı cd keyini aynı siteden alabilirmiyim ve bana ilk seferde nekadar ödemem gerekir.süreklilikde nekadar öderim bilgisayardan kaldırıp kurduğumda tekrar kullanabilirmiyim aynı cd keyi cevap yazacak arkadaşlara şimdiden çok çok teşekkürler....

• 1.Adım burda yukarda konu var yeni başlayanlar diye onu iyice bir oku.
    2.adım Gittigidiyor a gir orda ki wow cd key yaz sanalsaray adlı satıcı var ondan tum paketleri al 110tl civari.
    3.adımwww.battle.net e gir orda kendine bir profil olustur bilgilerini dogru ver sonra lazım olabilir.
    4.adım aldıgın cd keyleri battle netteki profilin enter the cd key tarzı bir yazı var oraya sırayla gir
    5.adım artık accountun acildi 1 aylık oynama suren de bedava
    6.adım 1ay sonunda gene gittigidiyordan istedigini bir satıcıdan 60 gunluk prepaid yani oynama suresini alabilirsin 40 45 tl arası degişir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

1.Adım burda yukarda konu var yeni başlayanlar diye onu iyice bir oku.
    2.adım Gittigidiyor a gir orda ki wow cd key yaz sanalsaray adlı satıcı var ondan tum paketleri al 110tl civari.
    3.adımwww.battle.net e gir orda kendine bir profil olustur bilgilerini dogru ver sonra lazım olabilir.
    4.adım aldıgın cd keyleri battle netteki profilin enter the cd key tarzı bir yazı var oraya sırayla gir
    5.adım artık accountun acildi 1 aylık oynama suren de bedava
    6.adım 1ay sonunda gene gittigidiyordan istedigini bir satıcıdan 60 gunluk prepaid yani oynama suresini alabilirsin 40 45 tl arası degişir.

bu mesaj üst konu olsun

• Ben keyleri sanal saraydan aldım sorunsuz alışveriş oldu.
  • cevapladığın için çok saol mert1905x arkadaşım ama bi kaç sorum daha olacak sen bu konularda bilgilisin pm atıyorum
  • ya şimdi arkadaşlar benim bildiğim oyunlar indir yükle premium al oyna ama bu biraz farklı geldi bana oyuzden oynamak istiyorum bu arada gsm kayıtlı olmadığı için gönderemedim herneyse bende genelden yazim takıldığım adımı

şimdi ben sadece WOW - World of WarCraft CATACLYSM alsam olmuyomu yoksa update patch gibi bişemi bu anlamadım hangilerini almam gerektiğini yazrsan sevinirim aslında araştırmacı bir kişiyim ama adamlarda öle bi yazmışlarki sanki prof. doktor bi hastalığı tıp diliyle tarif ediyo.isk0rpit arkadaşım sende o satıcının ismini vermişsin ama hangi keyler key bitane deilmi arkadaşım.
  • ana oyun wow( 60)
    1.ek paket WOW:TBC(the burning crusade)(70)
    2.ek paket WOW:WOTLK(wrath of the lich king)(80)
    3.ek Paket cata (cataclysm)(85)

oyunu tam anlamıyla oynamak için bu dördünü alman lazım ama sadece ana oyunu alarak da başlayabilirsin hepsini aynı anda almana grek yok.o zaman da paketlerin yanlarında belirttiğim levellara kadar kasabilir,diğer paketlerin içerdiği bölgelere gidemez ve yine diğer paketlerle gelen bazı ırklara mesleklere ek özelliklere vs. erişemezsin.

sakın gözüne pahalı gözükmesin çünkü oyunun aylık ücreti silkroada verdiğin premium parasının yarısı kadar.onu da ister kred kartıyla ödersin istersen PREPAİD card adını verdiğimiz kartlardan alıp kodunu hesabına girerek ödersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celades -- 5 Temmuz 2011; 23:05:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    God Of War Ragnarok REF
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • celades cevaplamış. pM atmana gerek yok burdan daha rahat. Yukarda yazdıgım adımlar takip etmen zorunlu olanlar yani onlari %100 yapmak zorundasın wow u sro gibi düşünme.Sen dediigim adama direk benim yazdıgımı yazsaydın o sana zaten topluca satılan 4 paketide atacak link olarak.Bana pm atmadan celades gibi burda benden çok daha fazla bilgisi olan arkadaslar var onların verdikleri cevapları ve konularını okursan sorun kalmaz. yazdıgım 6 adım a ek olarak

7.Adım: Oyuna girerken 2 taraf var Ally horde bunlardan birini sececeksin gozune hangisi hoş gelirse yada hikayeleri youtube a girip izleyebilirsin

8.adım Toplamda olusan 9 class dan birini secip baslayacaksın (death knght i acamıyorsun direk) Bunlar mage warrior priest gibi classlar ne oynamak istedigin sana kalmıs onları burdan sorarsan cevap alamazsın kolay kolay kendin en basiti google wow priest yazip cıkan forumlarda okursun hepsi hakkında bilgin olmadan char acman iyi olmaz daha sonra sıkıldım diyip tekrardan oynamak zorunda kalırısn.

9.adım charını ırk secip classını secip oyuna basladıkdan sonra questleri yapmaya başlayacaksın ! işareti olan questleri alacaksın m ile haritayi actıgında questin nerede yapilacagini sana gösterecek oraya gidip yapip tekrar aldıgın kişiye sarı renkli olarak ? simgesi olana geri vericeksin.

10.adım level 10 oldugun zaman battleground gelcek bu sistem otomatik kayıt alir altta gorebilirsin tusuda h buraya girip join battle diyerek beklemeye baslayacaksın daha sonra savas gelince enter battle cıkıyor ona tıklayp gireceksin.

11.adım girdigin bg lerden de xp alacaksın 15 level da dungeon gelecek aynı bg gibi oda otomatik aynı mantık ondanda aynı dungeon a girip bitirdiginde güzel xp alırsın.

12.adım xp hızlı kasmak icin quest yaparken bg yazilirsin bg den cıkınca tekrar quest yaparken dungeon yazılırsın bunu kendi begeni şeklin ile ayarlarsın

13.adım oyunda 85 olana kadar charına bu kotumu söyle böylemi deme cunku 2 level sonra bile herşey degişiyor girdigin bg lerde sonuncu olursan üzülme 1.olursan cok sevinme.85 olup belli bir seviye itemin olduktan sonra daha farklı deneyimler yasayacaksın.

14.adım oyunu anında 85 olayim diye oynamak wow mantıgına uygun degil benm acımdan keyfini alarak questleri yaparak oynarsan daha guzel olur.tabiki sana kalmıs istersen hic quest yapmadan dungeon bg yapipda kasarsın.

15.adım Wow u diger oyunlarile karsılastırma sro da böyledi burda böyle gibisinden

16.adım oyunda para kasmak icin meslekde gerekli meslekleri başta 2 tane topalayıcı meslek alırsan iş görur herbal + mining alırsan 1.de cicek toplarsın 2.de madencilik yaparsın cıkan bitki ve taşları satarsinsatiş yapmak icin ana şehirlerdei ah action house gitmen gerekiyor.

17.Etrafda guard lar var guardlara soru sorabiliyorsun yani misal anaşehirdesin guarda gidip tıklıyorsun sana ah nin nerde oldugunu mining meslegini nerdne alacagını haritada gösteriyor o yuzden konu acip sormana gerek yok

18.adım level kasarken 10dan sonraydı sanırım talentlar geliyor bu talentler vermeden önce charını okuyup ögren misal druid acarsın class olarak ama healer olmak istersen baska talent dps olmak istersen baska talent vermen gerekiyor.
    http://www.wowpopular.com/ bu siteye girip talent e tıklayip classını secip en cok kullanılan talentleri secebilirsin en ustte olanlar en cok kullanılanlar.

19.adım çok gerekemdikce konu acıp soru sorma kendin çöz bir süre sonra cevap verilmez burda konularına.kendin çözemediklerini tabiki sorabilirsin benden cok cok daha iyi bilen arkadaslar var ben de pek bilmiyorum.

20.adım Yanlış eksik olanları düzeltin arkadaslar hemen hemen yasanabilecek şeyleri yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 5 Temmuz 2011; 23:54:41 >

• @mert1905x bize güzel bir rehber hazırlasan fena olmaz yukardaki konularda karman çorman olmus şurda okuduklarım iyi oldu
  • Keşke okadar bilgim olsada hazırlasam
  • arkadaşlar çok saolun değerli zamanınızı harcadım ama gerçekten yararlı bilgiler edindim bir an önce alıp oynicam çok saolun buradaki yazılanları takip edicem umarım bi sorunla karşılaşmam karşılaşırsam araştırırım bulamazsam buradan yazarım.
  • ı love u sanalsarayyy duyy beniiiiiiiiiiiiiiiii
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.