Şimdi Ara

World Of Warcraft(eu) Serial satılık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçenlerde bir tanıdık getirdi oyunu içinde ingilizcew kullanım klavuzunun üstünde 26 haneli World of warcraft Authentication Key Standart edition-EU adlı bir serial var arkadaşlarım para eden bir şey oldugunu soylediler bende kullanmadım satmaya karar verdim eğer alacak bir arkadaş varsa ona satabilirim almayacak olsanız bile bu şeyin ne işe yaradığı ve ne kadar ettiği hakkında bana bir bilgi verebilirmisinz? kolay gelsin kutusuda var bende
    Satma nedenime gelince her ay yaklaşık 17$ ödeyecek kadar zengin değilim arkadaşımın soylediğine göre :)

[simage]

[/simage]
    [simage]

[/simage]

• eğer isteyen olursa özelden telefon numarası verebilirim konusabiliriz o beni aramak şartı ile :)
  • Serialin kullanılıp kullanılmadığından emin misiniz? sonuçta fotodan gördüğüm kadarıyla cd onlar baya bir eski olmalı. ve sizdekide sadece ilk oyunun keyi oda internet sitelerinde 9-10 dolar filan. ama dediğim gibi serialin kullanılıp kullanılmadığını bilmeniz lazım fotodaki paket baya eskiye benziyor kullanılmış olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttt01 -- 15 Temmuz 2010; 20:05:03 >
  • Hayır epeydir ebnde fakat kullanılmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unimmortal

Hayır epeydir ebnde fakat kullanılmadı

O zaman dediğim gibi 9-10 dolar anca eder bunu alan kişinin bide üstüne diğer 2 ek paketi alması gerek yani toplam 3 paket war. ilk 2 ek paket battlechest olarak satılıyor ben 17 dolara almıştım ordan hesap edin işte sizdeki sadece oyunun ilk paketi
  • isteyen varsa 15 vereyim bu keyi :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gittigidiyorda 13 tl ye satıyorlar
  • Ben beleş vermiştim bir arkadaşa elimde fazladan vardı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.