Şimdi Ara

World of Warcraft - Genel Sohbet (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Genesis.

Beyler Hünerli ben oyunu bırakınca ally olarak burning legionda oynamaya başlamış arkadaşlarıyla.Ben geri dönünce konuştuk baya, onunla oynamayı çok istiyorum ama ben hem başka bir realmde hem de horde olarak oynuyorum ve mount/pet/achievement'larımı çöpe atmak istemiyorum.Ne yapsam sizce?

A)Karekterini boşver, git BL'da ally aç.
    B)Arkadaşını boşver, karekterine devam et.
    C)Karekterini Migrate et + Faction Change yap.

Ha başkalarının görüşlerine kaldık yani?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gece Şarkısı -- 19 Mayıs 2011; 2:42:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: XavionS
    quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kril
    Ben dün aldım. Yazın oynama durumum tam belli değil.
    Kartımın şifresi daha postayla gelmediğinden kendi kartımı kullanamadım.
    Arkadaşımınkinin de limiti yoktu falan.
    Key alma işine de sıcak bakmadığımdan gidip Media Markt'tan aldım mecburen.
    2 ay 70 liraydı.
    Çok aşırı pahalıya almamışımdır umarım.

Ayrıca bir şey merak ediyorum, sürem bitmeden hesabı dondurabilir miyim?
    Diyelim ki 3 hafta sonra sınavım var, dondurup devam etme hakkı tanıyo mu bana Bliş?

HB'de 60 TLydi, Biraz pahalı almışsın. Bimeks fiyatını bilen var mı?

Bimekste 51 tl %23 ind. var. Hb dedigin hepsiburadami orda satilmiyo biliyorum.

Yeni geldi hocam. Bimekste 51 tlyse hemen alıyorum haftasonu.

@[Zahid]

Dükkandan direk cd kutusu gibi birşeyin içinde alıyorsun kart içinde oluyor. Keyi alıyorsun içinde.

İyiymis. Bari hep satsa. Deprem olmus aklim wowda hala.

• http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?uid=39816

49.80 tl fiyati 51i neremden uydurmusum artik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hünerli

quote:

Orijinalden alıntı: Genesis.

Beyler Hünerli ben oyunu bırakınca ally olarak burning legionda oynamaya başlamış arkadaşlarıyla.Ben geri dönünce konuştuk baya, onunla oynamayı çok istiyorum ama ben hem başka bir realmde hem de horde olarak oynuyorum ve mount/pet/achievement'larımı çöpe atmak istemiyorum.Ne yapsam sizce?

A)Karekterini boşver, git BL'da ally aç.
    B)Arkadaşını boşver, karekterine devam et.
    C)Karekterini Migrate et + Faction Change yap.

Ha başkalarınız görüşlerine kaldık yani?

Hocam hiç düşünmeden Migrate + Fact Change yap hem rep ler ve binekler karşılığı olan faction ile değişiyor.Ayrıca ragnarosun da suyu çıktı :D

• quote:

http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?uid=39816

Dükkandan 64 TLye aldım :0 Sitede "web'e özel indirim" diye belirtirdi yok sadece "%23 indirim" yazıyordu neyse aldık artık.
  • quote:

quote:

Dükkandan 64 TLye aldım :0 Sitede "web'e özel indirim" diye belirtirdi yok sadece "%23 indirim" yazıyordu neyse aldık artık.

İndirim bugun bitmisti bide 55tl bugun. Webe ozelse kotu. Peki eldenmi aldin.

• Game-card için İstanbul'da Anadolu ve Avrupa yakasında toplam iki yer biliyorum. Gidip elden alıyorsunuz. 40-45 tl arası bir fiyata. Dediğim yerler internet cafe, son derece güvenilirler sayısız game-card aldım ikisinden de hiç şüpheniz olmasın. Zaten key'i alınca direk oturup herhangi bir bilgisayarda aktive ediyorsunuz, merak etmeyin. Bilginiz olsun belki işinize yarar.

Avrupa yakası ----> Beşiktaş Cafe Chatline

Anadolu yakası ---> Kadıköy Adeks
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elemriel
    Game-card için İstanbul'da Anadolu ve Avrupa yakasında toplam iki yer biliyorum. Gidip elden alıyorsunuz. 40-45 tl arası bir fiyata. Dediğim yerler internet cafe, son derece güvenilirler sayısız game-card aldım ikisinden de hiç şüpheniz olmasın. Zaten key'i alınca direk oturup herhangi bir bilgisayarda aktive ediyorsunuz, merak etmeyin. Bilginiz olsun belki işinize yarar.

Avrupa yakası ----> Beşiktaş Cafe Chatline

Anadolu yakası ---> Kadıköy Adeks

Chatlinea arkadaslarla onlarca kez gittik vaybe demek satiyo :D peki sadece keymi veriyo yoksa kartida veriyomu.
  • @ [_Zahid_]

Sadece key olarak veriyorlar. Bir liste var ellerinde oradan numarayı kesip veriyorlar sen de direk olarak bir bilgisayarın başına geçip kodu aktive ediyorsun.
  • quote:

quote:

quote:

İndirim bugun bitmisti bide 55tl bugun. Webe ozelse kotu. Peki eldenmi aldin.

Evet hocam. Zaten ince bir kutuda satılıyor. Kartta kodun yaadığı yer kapalı, onu kazıyorsun

Edit: İndirim bitmiş. Kaçırdık ya ne güzel 50 TLye alacaktık:D Uzun sürer sanmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihilous -- 21 Mayıs 2011; 19:39:07 >

• Tesekkurler bilgiler icin indirim oldukca bimeksten falan yoksa isim duserse çetlayndan yok canim sıkkın yuruyecek halim yok bankamatikten hallederim artik. Tek sorunum kimseye guvenememem. Bimeks falan daha cazip. Kimseyle muhattap olmadan al çık dukkandan :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.