Şimdi Ara

World of Warcraft hakkında birkaç soru.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben World of Warcraft a başlamayı düşünüyorum fakat ben knight online ın eski dönemlerinden beri MMORPG oynamayan biriyim ve biliyorsunuz artık knight online kalmadı o gün bu gündürd hiçbir oyun bana bu tadı bu zevki veremedi bana bu oyunu önerdiler hiç düşünme başla dediler sizce başlamalımıyım ? oyun çok karışıkmı çabuk öğrenirmiyim zevklimi sizin fikirlerinizi almak istiyorum oyunun aylık ücretli olduğunu söylediler **** den baktım aylık 43lira imiş buna uygun bir fiyat geldi ama merak ettiğim bir konu var alacağım 30 günlük giriş hakkı oyun içi oynadığım süre boyuncamı gidiyor yoksa 30 gün içinde oynasan oynamasan bitiyormu ?.

cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

• Oynasan da oynamasan da gidiyor o süre . Oyunu çözmen uzun zaman alır , ben de yeni başladım 1 ay falan oluyo da oyun güzel. Her classı da kasıcaksın ama tam anlamıyla çözmek için . Raid sistemi var bi de lanet olsun ona :D googleden bakabilirsin. Deli işi , kestiğin bossun ne zaman ne skill atacağını bilicen neredeyse hiç hata yapmıcan falan . Yani PvE si PvP sinden daha zor bence. Tavsiyem 1 ay oyna beğenmezsen bırakırsın. Güzel oyun aslında :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Math120

Oynasan da oynamasan da gidiyor o süre . Oyunu çözmen uzun zaman alır , ben de yeni başladım 1 ay falan oluyo da oyun güzel. Her classı da kasıcaksın ama tam anlamıyla çözmek için . Raid sistemi var bi de lanet olsun ona :D googleden bakabilirsin. Deli işi , kestiğin bossun ne zaman ne skill atacağını bilicen neredeyse hiç hata yapmıcan falan . Yani PvE si PvP sinden daha zor bence. Tavsiyem 1 ay oyna beğenmezsen bırakırsın. Güzel oyun aslında :D

Peki sadece 1 aylık giriş hakkı almak yetiyor değilmi 1 ay boyunca oynayabiliyoruz ? ekstra herhangi birşey para isiyormu veya gidiyormu ?
  • Battlechest alırsan 1 aylık süre verir , ek ücret vermeden 1 ay oynarsın. Bide Warlords of Dreanor var ek paket, onu alırsan yanında süre vermez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Math120

Battlechest alırsan 1 aylık süre verir , ek ücret vermeden 1 ay oynarsın. Bide Warlords of Dreanor var ek paket, onu alırsan yanında süre vermez.

WoW Battle Chest Cd Key "World of Warcraft Ana Paket = The Burning Crusade Paketi - Wrath of the Lich King Paketi - Cataclysm Paketi - Mists of Pandaria Paketi - 14 Gün Oyun Süresi kapsar." sanırım dediğin bu ? 14 gün süre veriyor fakat bu verdiği paketler nedir anlamadım bunları almasak direk oyun süresi alsak olmuyormu ? veya bu paketlerin bize artısı eksisi nedir ? ne işe yarıyorlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.Taşkın -- 5 Şubat 2015; 0:07:43 >
  • Battlechest dediğim şeyde onların hepsi var. Onlar olmadan oynamazsın zaten Blizzard hepsini koymuş bi pakete. O paketlerle 90 a kadar ilerlersin. Warlords of Dreanor(WoD) u alırsan 100 e çıkarsın
  • Math120 M kullanıcısına yanıt
    Peki bu paketin içinde 28gb lik oyunda mevcutmu birkaç cd gördüm ama ? gene indirmemiz gerekecekmi ?
  • Olay şu sen WoDu falan da indiriyosun zaten. WoD olmadığı için Dreanor haritasına gidemezsin level 90 ı geçemezsin
  • Trial hesap aç ücretsiz süresiz bir seviyeye kadar oynayabiliyorsun. Oyun mekaniğini orada çöz sonra bir ay dene oyunu. 1 ay içerisinde oyunu çözeceğim diye uğraşırsan belki beklediğin eğlenmeyi bulamayabilirsin.
  • Oyunu çözmek zamanımı alacak biliyorum, şuan oyunu indirmeye başladım 28GB gerçekten uzun sürecek 900mbits ile indiriyorum :), indikten sonra 20 levele kadar ücretsiz oynayabiliyormuşum dediğiniz gibi bi bakacam göz gezdirecem eğer olursa WoW Battle Chest alacam içide 14 günde oyun süresi veriyor artık gerisi gelir zaten indirime girmiş battle chest 25 lira herkese cevapları için teşekkürler bu arada.
  • K.O oynayıp beğendiysen wowa bayılırsın. Wow tartışmasız mmo dünyasının kralıdır. 10 yılı aşkındır oynanıyor ve son paketle birlikte oyuncu sayısı 12milyona dayanmış durumda. Oyunu çözmen biraz zaman alıcaktır mutlaka. Oyunu ilk satın almada ödeyeceğin ücrete ilaveten aylık 30tl gibi bir rakam ödersin ama onun dışında bir kuruş para ödemen gerekmez. K.O.daki gibi gerçek parayla item satma yada koxp gibi şeyler wowda olmaz. Kısacası wow verdiğin her kuruşu hak eder ve bence bu tarz her mmo severin mutlaka denemesi gereken bir oyundur
  • mavimarti M kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevabınız için şuan oyunu oynamaktayım fakat türklerin ve oyuncuların bol olduğu bir sunucu arıyorum bana hangi sunucuyu önerirsiniz ? ayrıca ingilizcemde yok yani görevleri falan anlamadan yapıyorum fakat umarım alışırım zaten KO yuda anlamıyorduk M2 yide :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.Taşkın

Teşekkür ederim cevabınız için şuan oyunu oynamaktayım fakat türklerin ve oyuncuların bol olduğu bir sunucu arıyorum bana hangi sunucuyu önerirsiniz ? ayrıca ingilizcemde yok yani görevleri falan anlamadan yapıyorum fakat umarım alışırım zaten KO yuda anlamıyorduk M2 yide :)

7.5 euro ya wod hariç tüm paketleri aldım 1 ayda süre verdi.Bir yandan Rift'i indirdim rift daha güzel geldi gözüme grafik farkı apaçık ortada bakalım 2 oyunada devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 22 Şubat 2015; 4:50:57 >
  • Türklerin en yoğun olduğu server Twisting Nether şu anda. Pek çok Türk guildi bulabilirsin bu serverda
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.