Şimdi Ara

world of warcraft orjinal server ayarı nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • wow da oyunu ilk yüklediğimizde dizin içersindeki realmlist.wtf dosyasında yazan login adresini yazabilirmisiniz artık bende orjinal serverda oynamak istiyorum hesabı aldım

• eu.logon.worldofwarcraft.com
  • sağol
  • BEyler bende oynamak ıstıyorum yardım edermısınız uyelık bıle alamadım daha ankarada oturan bırı varsa
    msn adresım dogukan_ay@hotmail.com lutfen yardım edınbana
  • üzülecek birşey yok kredi kartı bilgilerini vereceksin blizzarda internet sitesi üzerinden bi account alacaksın işte sonra birde
    gidip 80YTL bayılıp orjina oyunu da satın aldıktan sonra kim tutar seni...
  • Arkadasım hıc bır sey bılmıyorum anlatamadım galıba sana ben, bana bırının gostermesı lazım otunu bokunu bana uo orenmek ıstıyorum dıye bırısı gelse herseyını gosterırım bana bırı knigth online orenmek ıstıyorumdese oretırım ama bunu bılmıyorum bırısının bana yardımcı olması lazım
  • ok anladım sen oyunun nasıl oynandığını falan öğrenmek istiyorsun haklısın oyunda çok karışık şeyler war tabi yeniler için başta karışık gelir ama sonra alışırsın iteminden tut talent,quest bi dünya sentinel humanoid
    meslekler ırklar hele hele sınıflar yani bunların seçimi çok önemli
  • :))))) anlamıs sın benı, bana yardımcı olacak ankarada oturan bırısı lazım bana ama galıba kımse nıyetlenmıyor neden bılmıyorum kafa adamımdır her oynadıgım oyunda cevrem vardır ama nedense burda pek sokmedı galıba neyse bırılerı yardımcı olsa ıyı olacak bana msn adresım dogukan_ay@hotmail.com kımse ılgılenmeyecek ama neyse offffffff
  • istiyosan sana yardın ediyim.
  • ne 80 ya 100 oldu olum sen ilk alanlardansin heral
  • Aylık ücreti ne kadar bu oyunun?
  • 13.99 euro 23 ytl civarı kesiliyo her ay

bu arada hiçbir ayarla uğraşmayayım diyen arkadaşlar imzamı tavsiye ederim :D
  • taban fiyat nedir kafandaki
  • geçen hafta arkadaş lvl 60 mage'ini 250 ytl'ye sattı..benim istediğim fiyatın uygun olduğunu düşünüyürom ama değil mi
  • ya arkadaşlar paralı üye olmdan serverlara giremiyoz mu? girdiğim 1 server var onda da 1 kişi gördüm.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.