Şimdi Ara

world of warcraft panderya beta da en iyi class hangisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
4.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • frost mage ? dps ? ne alaka abi çok saçma olmuş.
  • blizzardın bu mage yalakalığı beni çileden çıkarıyor.. hadi bir spec biraz fazla vursun ama pvp agacına kadarda top dps class yapılırmı?? anlaşılan pandada da yine bgler, arenalar mage dolacak.. roottan, slowdan öğğk olacagız..
  • adamların cocukları en cok mageyi seviyo herhalde görünüşe göre hunter danda gıcık alıyolar.
  • Daha çok değişir bu sıralama.Hunter'lar açık ara birinciyken 48 saat bile sürmeden yerlerle düştüler.Beta beta dır.Dengelemeye çalışıyorlar.
  • sanmam mage lider kalır hunterda dipte herzamanki gibi, pvp yüzünden böle oluyor sanırım, pve oynayan hunterları hiç düşünmüyorlar.
  • Arcane Mage oynayacağım MoP'da. Betaya çok iyi durumda şuan. Zayıf olduğu AoE'yi iyileştirmişler. PvP'de de seçilebilecek bir class olmuş.
  • World of magecraft
  • Yine Hunterlar ağlamaya başlamış ama "kimse size gidin MM Hunter açın demiyor. Gidin SV Hunter açın 3 skill zaten anasını satayım"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crazed Wookie

quote:

Orijinalden alıntı: ImbaLanceD

Combat roguelere nolmuş öyle.

Aynen, hiç görmüyordum bufflamışlar millet oynamış

Hocam ne bufflaması, DPS de ilk 3'e giren bir class combat rogue. Üstteki listede ilk 10'a bile girememiş. Hatta pvp speci olan subtlety bile combatı geçmiş dps'de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImbaLanceD -- 21 Ağustos 2012; 15:59:03 >
  • Açıklanan dpslerle, raidde yapılan dpslerin hiç bir zaman aynı olduğunu görmedim. Cataclysm olsun MOP olsun olay aynı. Şu ana kadar izlediğim streamlerde olsun, world ranka oynayan guildlerin deneme videoları olsun açıkçası açıklanan dpslerde top oynayan bazı classları ilk 5te bile göremedim. Sadece sevdiğiniz karakteri oynayın ve ne olursa olsun onla en yüksek dps'i yapmaya çalışın. Yıllardır lock oynarım çok iyi zamanları da oldu çok kötü zamanları da oldu. Hatta son zamanlarda neredeyse lock göremez oldum ama yine de oynadım ve oynamaya devam edeceğim. Her content değişince veya her patch değişiminde farklı bir classla oynamaya kalkarsanız cidden işiniz var.
  • Frostu sonunda pve ortamında görmek güzel oldu. Pve denince fire ve arcane ikisilidenden başka bir alternatif yoktu gerçi 80 lvl olduğum zamanlar cata yok diye bir ay falan frost pve takılmıştım ve çok zevkliydi oynaması. Sırf güçlü diye arcane veya fire takılmak zorunda kalmayacağım artık

Bu arada dün ilk defa bi mop dg yaptım frost ile, ya hayvan gibi vuruyor ya da tank tanklığı beceremiyordu emin değilim çünkü add olsun boss olsun basit saldırılarımda ble tüm aggro üzerimdeydi.

Bir de pvp deneyimim oldu pvpde her zaman olduğu gibi hayvansı vuruyor rakiplere. Oynadığım pc arada kastığı için doğru düzgün bir gözlem yapamadım gerçi.

Bu arada şu nether bomb mudur nedir çok eğlenceli bir skilmiş ya ortada 3 adam olsun üçünede at sonra cümbüşü izle. Havada uçuşuyor arcane büyüler

• yaw druidi niye böyle eziklediler anlamıyorum druiden iyisi yok ki:) pandalar gelsin onlarıda görücem bakalım:D
  • Blizardın oyun geliştirici tayfası abaküs ile hesaplama yaptıgından tam verimli sonuçlar alamıyorlar, bakkalın kullandıgı hesap makinasından yollayacam umarım doğru dürüst hesap yaparlar, hergün nerf buff tablosuna bakmaktan neyin ne oldugunu şaşırdım, bu arada betanın ve blizardın vazgecemeyeceği tek class artık mage arkadaşlar, o frost mage pvp de imanımızı gevretecek göreceksiniz...
  • Tek lvl 85 karakterim Hunter oda MM ve oda yukarıdaki tüm listelerin en altında. Moralim sıfır sıfır sıfır ...Ama ben inancımı kaybetmicem ya sabır deyip mop tada huntera devam..
  • Feraldan şaşmam magi yine avlarım ben:) istedigi gb dps fazla olsun sonun yine druid gülücek:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToughGui

yine patch geldi lololol. bu blizzard çalışanları harbiden matematiksel olarak zayıf. formülizasyonu değiştiremediler yıllardır. sonra böyle uğraşıyolar.

Arkadaşım ben sana bişey söyliyim mi blizzard çalışanları dengeyi sağlamak konusunda sınıfının en iyilerinden.Kimse de çıkıp böyle böyle demesin,başka hangi oyunda bu kadar denge var?Hani mesela warrior mage.Mage çok vuruyor anasını belliyor ama diminishing returns a girdikten sonra skilleri slow falan etkilemez warrior kanırtmaya başlar sonra bi stuna bakar bitirir işini.Ama tek bi konuda kötüler ressilience i çok fazla artırdılar.%45 dmg reduction nedir abi?Ressilience farkını aynı tut 80 levelda max %20 oluyordu 70 levelda max %10 oluyordu.Bu ressilience değerlerini aynı tutsalar iyi olacak.Ama hep artırmak niyetindeler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lokumcuuuu

quote:

Orijinalden alıntı: ToughGui

yine patch geldi lololol. bu blizzard çalışanları harbiden matematiksel olarak zayıf. formülizasyonu değiştiremediler yıllardır. sonra böyle uğraşıyolar.

Arkadaşım ben sana bişey söyliyim mi blizzard çalışanları dengeyi sağlamak konusunda sınıfının en iyilerinden.Kimse de çıkıp böyle böyle demesin,başka hangi oyunda bu kadar denge var?Hani mesela warrior mage.Mage çok vuruyor anasını belliyor ama diminishing returns a girdikten sonra skilleri slow falan etkilemez warrior kanırtmaya başlar sonra bi stuna bakar bitirir işini.Ama tek bi konuda kötüler ressilience i çok fazla artırdılar.%45 dmg reduction nedir abi?Ressilience farkını aynı tut 80 levelda max %20 oluyordu 70 levelda max %10 oluyordu.Bu ressilience değerlerini aynı tutsalar iyi olacak.Ama hep artırmak niyetindeler.

Reduction arttı ama pvp'de daha fazla vurmamızı sağlayan bir stat geldi.

• oyunun cıkamasına bişe kalmadı magenin 3 specde tepede bu blizin mage sevgisini bi anlamadım.
  • elemental shaman mm hunter balance druid shadow priest benim tuttuğum oynamasından keyif aldığım spec ler tabloya göre shaman druid priest oynamak istiyosak healler veya tank takılıcaz hunter oynamak istiyosak 20 19 lvl kasıp exp alımını durdurup bg lerde kendimizi tatmin edicez oly bu gözüken ^^
  • Shadow priest hep altlarda kalıyor ama genelde hareket ettiğimiz için shadow priest kapatıyor bu açığı. Ona pek bakmayın, tamamen sabitken yapabileceğiniz hasar o.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.