Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 World of Warcraft Shadowlands (Epic Edition) Battle.net hesabı Satın Al 2 Temmuz 2021 20:18 1 1 World of Warcraft Shadowlands (Epic Edition) Battle.net hesabı 2 ay önce indirimli olarak 550 tl'ye satın aldım ve hesabı da oyunu alırken kurdum. Bırakmak istediğim için hesabımı satmak istiyorum. Hiç ID değişiklik vs. yapılmamıştır. tüm bilgileriyle hesabı devredeceğim. Gametime yoktur.fiyatın uygun olduğunu düşünüyorum pazarlık teklif etmeyin lütfen.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün World of Warcraft Shadowlands (Epic Edition) Battle.net hesabı (Spider man, God of War, Dark souls remastered, Dark souls 3 vb.) Hepsi 150 Lira