Evet arkadaşlar bu forum a daha yeni üye oldum wow ile ücretsiz nasıl oynanılcağını yazan bi arkadaş varmı bilmiyorum ama benim de rahatca oynadığım bu oyunu nerden üyelik aldığımı bilmenizi istedim öncelikle 4 cd wow u yükleyin bakalım ondan sonra crack falan hiç bişi yapmayın sonra www.wturk.com a girin ordan kayıt olun siz orda kayıt olunca oyuna girebilmeniz için gerekli account la aynıdır yani kayıt olduğunuzda o bilgilere göre oyuna gireceksiniz. daha iyi bilgilere edin mek içinwww.wturk.com açıldığında sayfanın solunda world of warcraft a tıklayın orda oyun hesabınız diye bi link var ona tıklayın ne olucağını anladıktan sonra geri gidin sonra world of warcraft yine buna tıklayın ve sonra orda kurulum rehberi var ona tıklayın ve o tıklamadan sonra orda anlatılanları yaparsanız işte o zaman sorunsuz oyuna girersiniz sonra karekterlerin özelliklerini falan hiç o konulara girmicem onu siz isteğiniz gibi seçin karekterinizi. orda kurulum rehberinde dediklerini yaparsınız yanlız orda engb var bide enuz patch leri var benim ki enus la yüklendi bence önce bi enus patch ine tıklayın bi öyle yapın belli olmaz patch in türü önemlidir!! inşallah yardım etmişimdir isteğim world of türk te oyuncuların artmasıdır.
NOT:Kesinlikle ÜCRETSİZDİR!!
NOT2:Kesinlikle öyle bir ay sonra falan karekterleriniz SİLİNMEZ.