Şimdi Ara

world of warcraft world chat ve donation item sorunu???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

dün wowun ilk iki oyununu battle net üzerinden digital olarak satın aldım.ayriyetten trial hesabım vardı çok önceden o da wow2 diye gözüküyor bi sorun yaratmaz umarım?

ACCOUNT NAME
    WoW1
    STATUS
    ACTIVE (Expires: 10/8/2011 14:46)
    CURRENT GAME TIME SOURCE
    Free Month
    PRODUCT LEVEL
    The Burning Crusade
    Standard Edition
    REGION
    Europe (EU)
    WORLD OF WARCRAFT REMOTE
    UNSUBSCRIBED

şu şekilde görünüyor bu en alttaki unsubscribed ne anlama gelmektedir?2.sorum ise 30 günlük oynama sürem oldugu halde neden world chatten konuşamıorum?3.World of Warcraft® Mount: Winged Guardian bir binek aldım battlenetten onu çarıma nasıl aktarıcam bu konuda da yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı?

• digital satın alınınca özelliklerin açılması 1-2 gün sürüyor diye biliyorum. wow remote dediğin o telefondan gchat auction house falan onlarda paralı olduğu için o yüzden unsbscribe yazıyor. winged guardian ı aldıktan sonra her açtığın chara mailden geliyor otomatik.
  • trade ve whisp atabiliyorsan sorun yoktur.
  • eyw bende korktum aktif olmadı sandım

mountun gelmesi de 1-2 gün sürüyormu?yanlıs benm account sadece tbc ve ilk oyun o yüzden gelmesi geç olabilirmi?cataclysm isteebilir gibime geliyor.
  • Yok
    mount gelse bile 20 olmadan kullanamazsın o yüzden pek önemli değil şimdilik.Açılmasını bekle
  • bir sorum daha var ben 21 lvl oldum retri pala ile trial accountta oynasaydım 20nin üzerine çıkılmıor diye birşeler hatırlıyorum doğrumudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jok3rsitan -- 11 Temmuz 2011; 14:41:44 >
  • Trian hesapta 20 lwl sınırlaması var.Yani hesabın trial değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anladım tşkr ederim ztn oyun içinden gm ile konuştum digital upgradeler zaman alır diyor 1ile3 gün arası mountta tam upgrade olunca gönderilecekmiş yardımlarınız için gerçekten teşekürler
  • e-mail'ini kontrol et. hesabının tam aktif olması için onay mailindeki linke tıklaman gerekebilir.
  • bende ilk başta öyle düşündüm fakat mailde sadece şifre gönderilmiş onay linki bulamadım

Hello, mustafa!
    Thank you for making a purchase from Blizzard Entertainment.

You have purchased a digital upgrade for World of Warcraft. To download the most recent World of Warcraft game client, go to Battle.net account management.
    ===========================================
    Purchase Receipt
    Customer Name: xxxxxxxxx
    Order Date: 10/07/2011
    Order #: xxxxxxxxx

(1) BAM Digital - World of Warcraft® Digital Upgrade - 14,99 €
    World of Warcraft Digital Upgrade Key :xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Credit Card Number : xxxxxxxxxxxxxxxxxx
    Payment Method Type : xxxxxxx
    Item Subtotal: 14,99 €
    Estimated Tax: 0,00 €
    Shipping & Handling: 0,00 €
    Shipping Tax: 0,00 €
    Grand Total: 14,99 €

If you have questions about your Battle.net Account, our Frequently Asked Questions page may be able to help. Additionally, our Support site offers online assistance and email support, and can be reached by phone.

Thanks for shopping with us!
    Blizzard Customer Service

msj bu şekilde

• hesabım aktif oldu mountum da geldi tşkler arkadaşlar yardımlarınız için...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.