Şimdi Ara

World of Warcraft yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar oyuna başlayalı 2 gün oldu ve 20level im Burning Legion dayım daha türke rastlıyamadım aranızda BL de oynuyan varsa nicklerinizi yazabilir misiniz? türk guidi arıyorum da Nickim: Cindru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morplingh -- 12 Kasım 2012; 17:24:59 >

• hiç türk guidi yok mu ya?
  • Bir sürü var, oyun içinde arasan çok daha hızlı sonuç alırsın.
    WoW'a başlayalı 2 gün olduğunu farzedersek eğer.
    Şehirde trade channel'dan Türkçe birşeyler yaz, birileri geri dönüş yapacaktır.
    Trade channel için, /2 yapman yeterli chat'te.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvrenVarg

Bir sürü var, oyun içinde arasan çok daha hızlı sonuç alırsın.
    WoW'a başlayalı 2 gün olduğunu farzedersek eğer.
    Şehirde trade channel'dan Türkçe birşeyler yaz, birileri geri dönüş yapacaktır.
    Trade channel için, /2 yapman yeterli chat'te.

Trade channel için /2 yapıyorum space ye bastığımda herhangi birşey olmuyor? bu levelde trade channel e katılamıyor muyum acaba?
  • bulundugun yerde tradechannel yoktur. mesela /1 general chattir, trade channel sehirlerde olur. /2 yaptıgında gelir. ama sehir dısında trade channel yoktur.

ayrıca artık quest yaparken sen kendi serverında degilsin. ortak alanda oluyorsun. yani quest yaptıgın yerde baska serverlardan birileirni gorebilirsin. mesela o kişiiyi party e davet ettin , quest yapabilirsiniz birlikte. ama bulundugun mapten ayrılınca o kişiyi goremezsin. o kişiye trade atamazsın (conjure water filan haric)

yani senin quest yaptıgın map senin serverın ile pek alakalı bir map degil.

ayrıca guild arıyorsan , /who orgrimmar yaz(ally isen /who ironforge yaz). isminden türk oldugunu tahmin ettigin birilerine wisp atın , müsaitse konusabilirsin.

illaki bir sehre gidip /1 /2 /3 farketmez bir kanaldan guild aradıgını soylemelisin. haa birde alt charımla oyuna girdigimde 5 dk içinde 10 tane guild inv geliyor bana direk. millet zaten guildlerine inv edecegi adam arıyor. sana nasıl gelmez anlamadım. bir guildde olmadıgından eminsin degil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi druen -- 13 Kasım 2012; 16:02:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: druen

bulundugun yerde tradechannel yoktur. mesela /1 general chattir, trade channel sehirlerde olur. /2 yaptıgında gelir. ama sehir dısında trade channel yoktur.

ayrıca artık quest yaparken sen kendi serverında degilsin. ortak alanda oluyorsun. yani quest yaptıgın yerde baska serverlardan birileirni gorebilirsin. mesela o kişiiyi party e davet ettin , quest yapabilirsiniz birlikte. ama bulundugun mapten ayrılınca o kişiyi goremezsin. o kişiye trade atamazsın (conjure water filan haric)

yani senin quest yaptıgın map senin serverın ile pek alakalı bir map degil.

ayrıca guild arıyorsan , /who orgrimmar yaz(ally isen /who ironforge yaz). isminden türk oldugunu tahmin ettigin birilerine wisp atın , müsaitse konusabilirsin.

illaki bir sehre gidip /1 /2 /3 farketmez bir kanaldan guild aradıgını soylemelisin. haa birde alt charımla oyuna girdigimde 5 dk içinde 10 tane guild inv geliyor bana direk. millet zaten guildlerine inv edecegi adam arıyor. sana nasıl gelmez anlamadım. bir guildde olmadıgından eminsin degil mi ?

aa guild deymişim ama nasıl çıkıcam bulamadım :D
    neyse teşekkür ederim yardımların için.
    Edit: /who ironforge nin mantığını çözemedim :D türk nasıl bulucam onu yazıp 3,4 tane isim çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morplingh -- 13 Kasım 2012; 16:28:55 >

• /gquit yazınca guildden cıkarsın

/g ile baslayan yazıların yeşil olur ve guilddekiler okur

/who ironforge yazdıgında ironforge daki kişileri gosterir. demekki ironforge artık allylar arasında pek ragbet gormuyor.

/who komutu cok kullanışlıdır. sen /who mage ironforge yazarsan ironforge daki mageleri gorursun. /who 30 warrior yazarsan lvl 30 warriorları gorursun, sadece /who 2-80 warrior yazarsan 2-80lvl arası warriorları gostterir. ama bu gösterim ilk 50 kişiyi gösterir. herkesi değil. /who adamınniki (/who druen) yazarsan bu kişinin hangi mapte vs oldugunu gorebilirsin.... vs vs ..

niki battalgazi vs tarzında niki olanlardan tanırsın Türkleri

sen en iyisi bir şehre git, orda /1 den bagır. guild arıyorum diye, ama önce guildinden çık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.