125 gemi ve fazlasıyla kaptan ayrıca 32 adet boş gemi yuvası vardır. 20'nin üzerinde 19 derecelik kaptan mevcuttur. 18 seviye ve altındaki kaptan sayısı mevcut gemi sayısından fazladır. (Sayılar her geçen gün artmaktadır)
Detayların çoğu resimlerde mevcuttur. Ciddi alıcıya discord üzerinden görüntülü hesap tanıtımı yaparım.
Hesapta 21k çelik, 1.500 liraya tekabül eden 18k doblon bulunmaktadır.. 2 adet özel Tier 10 gemi alacak ve nickname değişikliğine fazlasıyla yetecek kadar kaynak vardır.
İstatistik olarak kötü bir hesap değildir. Yaklaşık 2 yıldır random savaş girmeden operasyonlar ile yeni gemileri kasıyorum. Yeni gemilerin Random rating oranları tertemizdir hepsini kendiniz yapacaksınız.
Profile bağlı durumda 2.500 doblon ile açılan orijinal deniz birimi kısaltmalı (yani başında veya sonunda numara olmayan,alt üst tire bulunmayan) klan ve komutanlık mevcuttur. Klanın seviyesi 7 yıllık geçmişinde yapılan klan savaşları nedeniyle yüksektir. (İster üye alıp komutanlık yapın,isterseniz satın)
Ayrıca e-Mail devri değil, değişimi yapılacaktır. (Malum bağlı maile bir çok diğer platformum bağlı olduğundan) O yüzden alıcının, hesaba bağlamak için kendisine ait telefon ve kendine ait mail adresi hazırlaması gerekmektedir. Bu süreci hesap ücreti alındıktan sonra birlikte yapacağımızı not düşmek isterim.
Forumda 10 yıldan fazla bir süredir üyeyim fakat çok fazla samimiyet kurup sırf post kasmak için boş mesajlar atmadım. Buradan daha önce çok alışveriş yaptım fakat hiç satış yapmadım dolayısıyla referans vs gibi durumlara takılacak arkadaşlar olabilir. Onlar için farklı aracı platformlardaki ilanlarımla da güvenli alışveriş yapabiliriz.
İş yoğunluğundan mesajlara geç dönersem kusurabakmayın.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.