Şimdi Ara

world puan ile kontör yüklemek (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
48.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşın söylediği doğru, ama bu puan değerleri world play club kartı olanlar için geçerli... normal world classic gold veya platinum için değil...

quote:

Orjinalden alıntı: omer14

100 kontor=2700 puan bedeli 13,5 piyasa da 18
    150 kontor=4050 puan bedeli 20,25 piyasa da 28 çok mavantajlı bence.. hep buradan yüklüyorum
  • Play club üyesi olmayan WorldCard için geçerli puan bilgilerini bilen var mı?...
  • play club üyesi olmayanlarda (iletişim programına sahip olmayanlar) 10 kontör=320 worldpuan oluyor o da kontör başı 16kuruşa geliyor + bir de kontör yüklemesini talep ettiğimiz 2kontör sms ücreti var.

ama bence play club üyesi olmayan bir karttan yükleme yapmayın. çünkü yapıkredi play club başvurusu yaptığınızda 1 gün sonra hemen sizi geçiriyor ve kartınızın limiti vs aynı kalıyor. yeni turuncu play club kart gönderiyorlar. eski kartı o gelene kadar kullanabiliyorsunuz. ayrıca aylık ekstre tutarınıza göre bedavadan kontör de geliyor playclubda 10ve katları şeklinde max 100 kontör gelebiliyor bu aylık harcamalardan.

sonuç olarak play club a geçin sonra kontör yüklemesi yapın derim.

internet bankacılığı kullanıyorsanız ya da en azından internet bankacılığı kullanımına kartınız kapalı değilse yapikredi.com.tr den başvurarak internet bankacılığı üstünden play club geçişi için talep verebiliyorsunuz. şube yada telefon kanalıyla da halledebilirsiniz. bir de play club geçişi olduktan 10 gün kadar sonra kampanya dahilinde 100kontör yükleniyor ve bu 100 kontör aynen normal yükleme sayılıyor yani kampanyalardan yararlanabiliyorsunuz. daha fazlası için:http://www.playclub.com.tr/

isterseniz tekbaşına iletişim programına üye olup ucuza kontör yükleyebilirsiniz. program yanlış hatırlamıyorsam 10tl idi. fakat play club daha mantıklı çünkü world classic kartlarda yıllık üyelik ücreti 35lirayken play club 40tl ve bunun içinde iletişim programı vs var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prodowns -- 28 Haziran 2009; 17:36:44 >

• play club gercekten güzel geçince hemen 100 kontor veriyor (şimdi devam ediyormu bilmiyorum) her ay 100 kontor geliyor hediye
  • her ay 100 kontör geliyorsa, sizin her ay en az 1000 lira kadar dönem bakiyeniz oluyor olmalı. o yüzden geliyordur.
  • 1000tl lik arcamaya 40 kontor veriliyor 2500 tl olmalıkı 100 kontor gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: gittigider

1000tl lik arcamaya 40 kontor veriliyor 2500 tl olmalıkı 100 kontor gelsin

tam rakamı hatırlamıyordum o yüzden en az 1000 dedim.

bu arada bu ayki ekstremdeki yazıyı aktarıyorum.

Worldkontör uygulamasında, 1 Ağustos 2009 tarihinden itibaren 10 kontör/2.5
    dakika konuşma süresi 380 Worldpuan, İletişim Programı veya Play kart
    sahipleri tarafından ise 320 Worldpuan karşılığında alınabilecektir.

puanlarımızı bir an önce harcamaya bakalım.
  • playclup bir kera daha tuttum bak haber bile veriyorlar önceden başka kart olsa zam yapar sonraki gün haber verirdi
  • bu yüklenen konturu kaç kaldığını nasıl sorguluyorduk ?
    *123# denedim olmuor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.