Migrosta kullanıyordum fakat kaldırmışlar. Şuan güncel kullanacağım site önerirmisiniz.
Ben de tam bunu araştırıyordum.
GittiGidiyor sorunsuz çalışıyor. Alacağınız ürün tutarının puan tutarından düşük olması gerekiyor, örneğin 50 TL world puan varsa alacağınız ürün 49.99'u geçmemeli.
Rica ederim hocam. Uygulamadan da oluyor ama bazen oluyor bazen olmuyor, uygulama bu puan konusunda stabil çalışmıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Wakanda
Rica ederim hocam. Uygulamadan da oluyor ama bazen oluyor bazen olmuyor, uygulama bu puan konusunda stabil çalışmıyor.
Vakıf worldcard ile web üzerinden puan kullanamadım gg'de..
quote:
Orijinalden alıntı: onur911
Vakıf worldcard ile web üzerinden puan kullanamadım gg'de..
Alıntıları Göster
Normaldir hocam sistemleri kartı tanımıyor. Bu konuda şikayet sitelerinde şikayetler mevcut, Vakıf World ile nerede puan kullanabilirsiniz o konuda da pek bilgi sahibi değilim, biraz bakındım Vakıf World ile ilgili puan konusunda birçok şikayete denk geldim. Şikayet sitelerine "VakıfBank Word Puan Kullandırmıyor" yazıp aratırsanız sizinle aynı durumda olan diğer mağdurlara ulaşabilirsiniz.
Bazı kaynaklarda sadece Vakıfkart sitesinde kampanya duyurulduğunda yararlanılabilir ve kampanya süresi içinde yararlanılabiliyor yazılmış. Vakıfbank World kart kullanmadığım için ne yazık ki teyit etme imkanımda bulunmuyor.