Şimdi Ara

World warz izleyende izlemeyende gelsin bir ses arıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen gün world war z izledim filmin bir yerinde sanırım helikopterle kaçıyorlar heli havadayken kamera aşağı bakıyor sonra dıdııııııım dıdııııııım dıdııııım diye 3 tane ses geliyor işte o sesin ismini bulmam lazım ne olduğunu bilen varmıdır şimdi filmi izlemeye başlayacağım yoksa

şimdi gördüm filmde 10. dakikanın sonlarında askerler uçakla gidiyor sonra orkestra gibi bir müzikle o ses çıkıyor 2 kere bunun bir ismi varmıdır yada youtube vb bir yerde nasıl aratabilirim

http://www.youtube.com/watch?v=v2MlBtoJX-E bu videodakine benzer bir ses ama biraz daha orkestral gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solomon159 -- 7 Ağustos 2013; 11:20:10 >

• bende filmin müziklerine hayra kaldım ve biraz araştırmadan sonra muse e ait olduğunu öğrendim youtube de araştırırsan o seslerin yapım aşamaları var orkeatra ve muse birlikte iyi iş çıkarmışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O harika sesler MUSE'a ait

Benzer müzikleri Hans Zimmer, Clint Mansell yapıyor. Sountrack music olarak aratırsan istemediğin kadar bulursun.
  • O sesler gaipten geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bruoglione

O sesler gaipten geliyor

cevaplar için sağolun
  • Sevgili DH'daşım, filmi henüz izlemedim bundan dolayı müziklerini bilmiyorum ancak aşağıda vereceğim youtube linkinde filmin tüm soundtracklari mevcut. Listeyi de veriyorum. Bir dinle istersen:

01. Philadelphia (00:00)
    02. The Lane Family (04:02)
    03. Ninja Quiet (06:49)
    04. Searching For Clues (09:43)
    05. NJ Mart (15:18)
    06. Zombies In Coach (19:17)
    07. Hand Off! (22:59)
    08. No Teeth No Bite (25:48)
    09. The Salvation Gates (29:13)
    10. Wales (33:38)
    11. A River Around A Rock (38:59)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.