Şimdi Ara

Worldcard'tan Amerikadaniste.com güzelliği! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
3
Favori
5.124
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba sizlere birşey danısmak istiyorum aranızdawww.amerikadansiparis.com adlı siteyi kullananınız varmı 12 ay taksitle dilediğiniz ürünleri Amerikadan getirebiliriz diyorlar deneyim sahibi olan bir arkadaş arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
    Daha önce hiç bu tip sayfaları kullanmadım bir arkadaşım getiriyordu fakat kendisi kesin dönüş yaptığından bu sayfaları kullamak zorundayım 3D yazıcı satın almak zorundayım en kısa zamanda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Saygılarımla
    Ali Fırat
  • AliFırat A kullanıcısına yanıt
    Bunun yeri burasi degil hocam, 3 yıllık konuyu hortlatmışsın tebrikler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • efsane hort
  • Alışveriş yapmayı bırakalım mı diyorsunuz ihtiyacım var benim bu yazıcıya anlamadım hortlamak ne demek 3 yıl önce de ihtiyacımız vardı şimdi de var aradım buldum bu konuyu yardımcı olun dedım sizler sanıyorum beni ciddiye almıyorsunuz yakışmıyor arkadaşlar.

Saygılarımla
    Ali Fırat
  • AliFırat A kullanıcısına yanıt
    Ali bey, forum ortamında güncelliğini yitirmiş, geçerliliği kalmamış başlıklara tekrar giriş yapmaya "hortlatmak" ya da kısaca "hort" deniyor. Kişiler sıralamada üstlere çıkan bu maddeleri okuduğunda güncelmiş gibi düşünüyor, bazen ciddi zaman kaybedebiliyor. Böyle bir soruna yol açamamak adına yeni bir başlık açıp, orada paylaşım yapmak daha uygun.

Sorunuza gelince, kendi adıma, bahsi geçen siteyi incelediğimde çok güven vermediğini söyleyeyim.
    Hakkımızda linkinde yer alan ".....Türkiye'deki adresine ulaştırmak amacıyla 2004 yılında Los Angelas'ta kurulmuştur. Şirketimiz 2014 yılı itibariyle Türkiye'de faaliyete geçerek Türk vergi sistemine dahil olmuştur.... " ifadesi bile bu firmanın (tahminimce ortada bir firma da yok) pek ciddi olmadığını gösteriyor. 16 senedir hizmet veren böyle bir firma muhakkak bu siye üyelerinin radarına takılırdı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.