Şimdi Ara

Worldle seçili sitelerde 150 TL'ye kadar puan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
7
Favori
8.386
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kişiye özel 5 taksit kampanyam var. Daha önce Trendyol cüzdana yükleyip oradan sarı almıştım. Taksit kampanyası işlemedi.

Cüzdan yerine direkt sarıyı alsam taksit kampanyası işler mi sizce? Deneyen var mı daha önce?

• Ayni sekilde taksit olmadi detaylarda da elektronikten bilgisayara 10larca yerde gecmez yazmis zaten kuyum qkaryakit gidada taksit yok geriye ne kaldi?Giyim magazalarinda zaten ucretsiz taksit var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Funk Wizard

Pttavm mtv ödemesi yaparsak sayılır mı?

Geçen ay altın aldiydim, PTT den. Sayaç işlemedi. Dedim puan gelmedi, İptal edin. Tuğrul iptal ediyor böyle durumlarda, Ahlat etmedi, gönderdi, Adres PTT şubesi vermiştim, ağırdan aldım biraz, neyse 5.gun falan alıyım bari diye gittiğimde dün geri gitti dediler. Parayı hala iade etmediler.

MTV de sayılmaz muhtemelen. Denemek lazım.

Edit: MTV ödeme güncelleme var falan diyor ama başka bı kanaldan PTT aracılığıyla odeniyordu sanki, neydi o yöntem, bilen ölücü kardeslerim yesillendirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 3 Temmuz 2021; 14:41:28 >
  • samil422 S kullanıcısına yanıt

Evet. Az önce kullandım.

• sawgent kullanıcısına yanıt

Akaryakıt kampanyası falanda oluyor dimi?Aidat almiyormus doğru mu?

• Tendürek T kullanıcısına yanıt

Trendyol cüzdan da taksit yapmıyor 2 sefer denedim yok olmadı ,bankayı aradım yasaklı sektörse olmaz diyor yani boşuna yapmıyor bir türlü taksit

• samil422 S kullanıcısına yanıt
    Aidatsız kart evet. Dönem dönem çeşitli sektörlerde kampanyalar oluyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar Amazon Hediye kartında deneyen oldu mu, işliyor mu sayaç?

• Hepsiburada'da hâlâ iki ayrı kartla ödenebiliyor mu? İki ayrı kart, iki ayrı World kart?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fuckulteli kullanıcısına yanıt
    Hocam ikisi de kredi kartı olursa ürün aliminda çoklu ödeme var.

• evereve kullanıcısına yanıt

Amazon dan yapmadım ama geçen ayki kampanyada yapanlar oldu demişti diye hatırlıyorum. Amazon pişman etmez. Yapıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 4 Temmuz 2021; 10:48:42 >
  • KARACABEYY K kullanıcısına yanıt

world banka kartı + cepteteb kredi kartı ile bir ürün almayı düşünüyordum öyle olmuyor mu hocam

• b0Ni kullanıcısına yanıt
    Hocam olmuyor ikili kart için ikisi de kredi kartı olmalı bir hesap kartı bir kredi olmuyor.

• Yapı kredi dijital kart ile trendyol cüzdana 500 tl yüklemeyi denedim ve sayaç işledi. Trendyol.com diye geçti hesap hareketlerine. Bilginize.

• TL Kart ile HB Cüzdan işlemedi, ben de iade talep edip yine TL Kart ile normal alışveriş yaptım sayaç o zaman işledi.

Bilginize..

• Kural koşullarda cüzdan ödemesi geçersizdir yazmıyor. O nedenle HB cüzdana yükleyip sonra kampanya bitiminde itiraz etsek yüklerler mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Az önce hepsiburada cüzdan a eko kartla yükleme yaptım geçerli olmadi. Iptal edip sanal kartla yaptım yine olmadi. Siz nerde yaptınız?

• mustafasc kullanıcısına yanıt
    Doğrudan almıştım ben. Belki kampanya bitmiştir.

Sizde hb dan aldınız değil mi ? Kampanya devam ediyor. Son olarak tl kartla deniycem. Sanırım hb cüzdan la alakalı.

• mustafasc kullanıcısına yanıt
    Yok ben amazon'dan almıştım. Genelde cüzdanlar da işe yaramıyor bu kampanyalar. Ondan olabilir evet.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.