Şimdi Ara

Worlds 2019 | Play-In | Knock-Out Stage (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • huniye rumble picklettirdik, jinx pickledik. CG: Rumble- Elise-Lucian-Kaisa-Nautilus RYL: Kled-Olaf-LeBlanc-Jinx-Thresh.
  • ağır kaybediyoruz 2-0 olacak.
  • Bu gidişle 3-0 biter. Göz göre göre Rumble yasaklamıyoruz ilk maç kendi haline bıraktık adam tokatladı. İkinci maç üzerine oynadık ama 2-3 kere öldürmek harici bir şey çıkaramadık. Her iki maçta da Kaisa rahat rahat kastı. Zaten Rumble'ın kasmasına gerek bile olmuyor. Attığı bir ulti takımı bölüyor ki bu takım savaşı olursa olacak senaryo. Ama bizim takım yakalanmalara doyamadığı için doğru düzgün takım savaşı bile olmuyor. Çünkü azıcık baskı kuran bir takım gelince bütün harita görüşünü kaybediyoruz. UOL Heimer falan almıştı bizim cebimizde öyle bir şey yok gibi gözüküyor. Adamlar 2 maç Kaisa aldılar. Neden bu Pilot Kaisa karşısına Xayah çekmiyor. Tabi unuttum Rakan'ı banlıyoruz 2 maçtır o yüzden. Ayrıca doğru kullanamadığımız Renekton'u seçmeye devam ediyoruz grup aşaması yetmedi biraz da burada kaybedelim dedik. Üzücü gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tritlum -- 9 Ekim 2019; 14:39:40 >

• Adamlar içimizde gezdirdi ne yazık ki.Uol-MMM falan fıstık hepsi yener bizi.Hesabı acilen Weste geçirecem yoksa Trde Diayım Platım demenin bir hükmü kalmamış.Westte Goldum desem daha bir şanım yürür.
  • bu split zaten bütün takımlar düşüşteydi . sup oyuncuları çok formsuzdu fb zaten xin-yasuo kombosundan dolayı dağıldı .diğer takımlar da zaten hiçbir zaman yeterli derecede iyi değildi o yüzden de royal şampiyon oldu . brezilya'ya elensek bile şaşırmazdım ama yine de zar zor bir şekilde geçtik ve clutch'a tecrübelendik . neyse sağlık olsun önümüzdeki seneye bakıcaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın yüksek ihtimalle Splyce gruplara kalacak. B ve D gruplarına Kore ve Avrupa temsilcileri gideceği, A grubunda da C9 olduğu için Clutch Gaming C grubuna gidecek. C grubu böylelikle SKT, FNC, RNG ve CG şeklinde olacak. Bu grup CG gelmeden önce zaten ölüm grubuydu. Artık iyicene çorba oldu. Büyük sürprizler görebiliriz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.