Şimdi Ara

Worlock Yapılandırması yardım (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Closek bilmişlik falan tasladığım yok bilmediğim için soruyorum zaten başlığı oku ondan sonra cevap yaz ozaman.

sinirleneceksen niye yazıyorsun arkadaşım zorla mı yazdırıyorum sana
  • Hala aynı tavır arkadasım sen kendini çabalıyorsun, ayrıca konu baslıgını okudum Worlock yazıyorben sana tek tek uzun uzun yazdım hala baska yerlerden bişe buluyor cıkarıyorsun, acıyorsan ac hybird sen kararını vermişsin daha niye soruyorsun o zaman? ne desek bi bahane buluyorsun nasıl soru bu? sen tartısmak istiyorsun konu bu. fakat sorun şu ki boyle sacma bir konu için tartısmıcam ben soru sordun zannedip cevap verdim ama sen ard arda haksız cıkarmaya calısınca herkesi anladım ki senin amacın baska. daha uzatmayalım, sen bildigin buildi aç.
  • Bak anlamamışsın Yardım yazıyo orda seni zorladım mı ben arkadaşım yaz diye sen niye bukadar tepki verdin başkası vermedi ben onu anlamadım sadece benim okuduklarımı paylaştım ama yok haybird aç ne açarsan aç diyorsun ne açacağıma tabiki ben karar vericem sadece fikir almak istediğim aklımızdakini sormak suçsa bu formu kapatsın Admin
  • Full İnt git hybird şuan yapanlardan sağlam çıkan çok yok genelde 4-5tane onlarda yapılandırmasını söylemiyolar ama 8:1 9:1 olmaları gerekiyor.2:1 filan değil sakında böyle bişey yapma char batar.Zaten 2 tane nukemiz var bunlar son ölüm vuruşlarını yapmamızda çok işe yarıyolar ayrıca wizard gibi charları tek vuruşta almada.SP sorunu çok baştan söleyim Sağlam bir warlock yapmak istiyorsan SP lazım hemde çok SPHer skilli kullanıyoruz her skilli açman gerekiyor.İStersen şuan yeni bölümdeki warlockumdan bir kaç ss koyabilirim cleric skilleri ve warlock skillerini.

Worlock Yapılandırması yardım

Kırmızı gerekli.
    Mavi istersen

Worlock Yapılandırması yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArjesT -- 5 Ekim 2009; 18:01:44 >
  • warlock full int olmalı bencede. 3 4k kazanacığın hp ile çok birşey yapamazsın, spear nukerde bir okadar hp varda ne oluyor, yine sword daha üstün.
  • Ben saten warlock oynamaya çok hevesliydim ama fırsat olmuodu şimdi yan çara açtım bi tane çok zevkli
  • :) Hybrid Warlock/Cleric charım var 91 lv stunları division+ Pure offering üstüne char tanımam. ;)
  • Cleric/Warlock ile Warlock/Cleric tamamen ayrı şeylerdir.

Cleric/Warlock: Ana skillerin cleric, yan skilin warlock. Hiç tavsiye etmem.

Warlock/Cleric: Ana skilin warlock yan skilin cleric. Tavsiye ettiğim chardır.
  • Evet arkadaşar kaldığımız yerden devam edelim farm güzel gidiyor 2 mil aştı 110 lvl için FF Worlock/Cleric çar 4.5 mil sp istiyor

buna değermi sizce 1 ay daha kassam mı?birde hesaplama yaparken bütün skiller max olarak yaptım hesaplamayı tam olarak nelerin açılacağını

bilmediğimden istediğim hem parti çarı olması hemde ilerde sp kasılma olayına son vermek için başta bitirmek istiyorum.

Tam olarak düşüncem şöyle SP si bitmiş Uniq ve partilerde hoşca zaman geçireceğim ve yeri gelincede PvP yapabileceğim

zevkli bir çar.

Şimdiden tşk.

• quote:

Orijinalden alıntı: _MANYETO_

Evet arkadaşar kaldığımız yerden devam edelim farm güzel gidiyor 2 mil aştı 110 lvl için FF Worlock/Cleric çar 4.5 mil sp istiyor

buna değermi sizce 1 ay daha kassam mı?birde hesaplama yaparken bütün skiller max olarak yaptım hesaplamayı tam olarak nelerin açılacağını

bilmediğimden istediğim hem parti çarı olması hemde ilerde sp kasılma olayına son vermek için başta bitirmek istiyorum.

Tam olarak düşüncem şöyle SP si bitmiş Uniq ve partilerde hoşca zaman geçireceğim ve yeri gelincede PvP yapabileceğim

zevkli bir çar.

Şimdiden tşk.

1e 1 de bence çok iyi PvP olarak uniq olabilir niye olmasın 1H warrior bile kesiyorsa sende kesersin.PTlerde yer bulabilirsin bi partyli warlock bufflarıyla çok rahat kesilebilir bu yüzden.Cleric açarsan party yönünden avantajlı olursun
  • Kasmaya devam et,,,,, Kasmaya devam et,,,,, Kasmaya devam et,,,,, Kasmaya devam et......
  • quote:

Bak anlamamışsın Yardım yazıyo orda seni zorladım mı ben arkadaşım yaz diye sen niye bukadar tepki verdin başkası vermedi ben onu anlamadım sadece benim okuduklarımı paylaştım ama yok haybird aç ne açarsan aç diyorsun ne açacağıma tabiki ben karar vericem sadece fikir almak istediğim aklımızdakini sormak suçsa bu formu kapatsın Admin

Adminin işi gücü yoktu da worlock yapılandırmasına bakacaktı her zaman derim bi joymax yönetimi bir de dh^^ kafalarına göre ban atıyorlar. küfür kıyamet kopuyor kimse şikayet etmezse bişe olmuyor. aynı mantık.
  • Closek ne demek istedin gene anlamadım yaw biraz normal konuşsan mümkünse

sen bu forma cevap yazmasan dahada hayırlı olcak konu dışına çıkıyorsun çünkü
  • Arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum sp farm hala devam ediyor.

Bilgisi olan arkadaşlar konuya düşüncelerini yazarlarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WizzY_WizarD

Cleric/Warlock ile Warlock/Cleric tamamen ayrı şeylerdir.

Cleric/Warlock: Ana skillerin cleric, yan skilin warlock. Hiç tavsiye etmem.

Warlock/Cleric: Ana skilin warlock yan skilin cleric. Tavsiye ettiğim chardır.

Cleric/Warlock tavsiye ederim. Çünkü, herhangi eu karşısında Hollyspell 3 level olan karaktere pek birşey yapamazsın warlock ile. Fakat %50 olsada stunu tutturursun. Warlock/cleric buildinin en korktugu char ise warriordur. Biliyorsunuz ki serverlar warrior dolu . Warlock ile stun eder, clerici eline alır canından alan gücü damageyi kullanırsın olur biter. Warlock veya str charlar için en ideal build cleric\warlock diye düşünüyorum.
  • RedSea MerOin belki bilirler:) 90 lv dim bıraktım oyunu girilmior diye ama FF 90 lv Warior/Warlock tum ve şiddetle öneriyorum:D mp yetermi dersen çok rahat yeter helede robe olursan %20 kar süper ben 90 lvdim lv imdekileri kesmekten bıkmıştım üst lv lerle pvp yapıyordum 100 lv sun sword lu nukeri kestiğimi bilirim dark_blues tu onunda nicki galiba:D wariordan kalkan skili(kalkan skili (0 tutar %60 dull:D) 2 stun uyutma warior skinler pt lerde kasmak çoooook basit(warior buf bas otur:D) 90 lv de 99 pt lerde günde 1 lv kascak kadar kasıyordum Kısacası ölümüsüz gibi bi char oynamasını bilene (warior clercleri kesemsin derler oynamasını öğrenince zorlarlar ama kesersin ben kesiordum:D)
  • nasıl verdiğin çok önemli ve buda şimdilik bi sır gibi gözüküyor
  • Fırat arkadaşım kusura bakma ama görüşlerine katılamıcam 100 lvl sun soworda sen buf yapmadan en az 35-40 k vurur okadarda hp oldunu

sanmıyorum ama yanlışlıkla 1 kere kesmiş olabilirsin worrior/worlock değil amacım worlock/cleric bi çar ilgine tşk

• quote:

Fırat arkadaşım kusura bakma ama görüşlerine katılamıcam 100 lvl sun soworda sen buf yapmadan en az 35-40 k vurur okadarda hp oldunu

sanmıyorum ama yanlışlıkla 1 kere kesmiş olabilirsin worrior/worlock değil amacım worlock/cleric bi çar ilgine tşk

a tuşun çalışmıyor mus anin worlock worrior ne yeni buildler üretme :D
  • senin de a tuşun fazla çalışıyor heralde yazdığını iyi oku bakalım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.