Şimdi Ara

Worm'a 30 k dmg vurabilen varmı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • worm e 999.999.999 damage yap istersen nolcakki ?? anca worm öLür 2 exp. gelir 10coin alırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Buq-[RA]

worm e 999.999.999 damage yap istersen nolcakki ?? anca worm öLür 2 exp. gelir 10coin alırsın

Ne kadarda komik.Beğendinmi simdi yaptığını karnımın ağrısından uyuyamıcam.

reklam gibi olcak ama iyi bi knight forumu arıyosanızwww.ko4life.com a bi bakın derim...

• 15k 65 lvl rogue ile +8 dual md
  • quote:

Orjinalden alıntı: leglolas

quote:

Orjinalden alıntı: Buq-[RA]

worm e 999.999.999 damage yap istersen nolcakki ?? anca worm öLür 2 exp. gelir 10coin alırsın

Ne kadarda komik.Beğendinmi simdi yaptığını karnımın ağrısından uyuyamıcam.

reklam gibi olcak ama iyi bi knight forumu arıyosanızwww.ko4life.com a bi bakın derim...

hiç rekLam olmadı hatta bi de topic aç daha ii olur

• quote:

Orjinalden alıntı: JeRVaN

quote:

Orjinalden alıntı: Tunahan

Biz ne sheller gördük içinde insan yok ; Biz ne insanlar gördük üzerinde shell yok...

Yürü Beah Çook Duygulandım

adam son noktayı koymus daha ne konusuyosunuz bu arada GM 30 k vurabilirwww.cafegeveze.com adresine girin videolardan orc champhion ile human champion arasındaki kapısmaya bakın (dies de) bide human championun öldürdügü adamlara bakın alayı shell +7+8 chitin +7+8 fp+8 kullanıyo ama worm keser gibi adamları asagı alıyo sonuc orclar kazandı hemde GM yi son vurusunu 45 vuran ezigin biri aldı

• japkoda 43 k wuran ss war koyuyumu ?
  • 7k vurdum en fazla
  • ben 4k 560 vurdum
  • quote:

Orjinalden alıntı: M_MoRuK

7 hp li bir monster için,8 damage vursan ne, 30k damage vursan ne ??

lol
    sanki millet kesmiş olmak için mi vuruyor. xp mi kasıyor wormde. charın ne kdr sağlam onu öğrenmek için defansı en az olan yaratıkta deneme yaparsın. anormal bişey yok bunda

forumumuza da arasıra mesaj atan elky 15k vurmuştur worm e. 19xx atağı vardı en son. 2k yapmış olabilir.
    kendisi oyunun ilk 70lerinden en sağlam assasinlerindendir
    sallayacaksanız bu resme göre sallayın.

Worm'a 30 k dmg vurabilen varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acheron -- 23 Mayıs 2006; 15:32:34 >

• ohaa
  • ayıpsın yaa

• quote:

Orjinalden alıntı: polter

quote:

Orjinalden alıntı: MythicForces

quote:

Orjinalden alıntı: polter

quote:

Orjinalden alıntı: McNerO

quote:

Orjinalden alıntı: SaNa_oLuRuM

quote:

Orjinalden alıntı: MythicForces

Worma vurmuşun nolcak, sanki 30k canı var worm un asıl önemli olan shelli adama kaç vuraiblceğin!!Yalan mı??

EN IYI CWP BU OLSA GEREK

+1

Evet YALAN.
    Worm a ne kadar vurduğun senin attack gücünü anlarsın. Ona bakarsan warrior dier char lara vurman hepsine farkedior buna ne diceksin? Shell li bi warrior veya shelli bi rogue ye aynı damage yi vurabilecekmisin bunu nasıl hesaplayacaksın? Önemli olan vurmun 30k canı vs. değil. Sen burda asıl konuyu anlayamamışın. Worma 10k dan fazla vuruyorsan baya isindir. Maksat bunu tespit etmek. Aranıza bunu anlamak istemeyen arkadaşlar var iyice düşünüp taşınıp cevap versinler lütfen.

Attack power ına Charecter den de bakabilirsin!!

Çok meraklıysan bütün cz yi dolaşıp, solucan defancelı birini arasın!!

Ayrıca ben warrior la rogue karşılarştırması yapmadım, shelli adamların defance ı fazla olur o yzdn öle söledim,bunu anlamak istemeyen sensin!!!

Attack power mage warrior rogue vs. hepsinde farkediyor. Warriorda ap çok gözükür ana skiller rogue kadar iyi olmadı için etkili vuramas. Buna ne diceksin. Ap(attack power)leri eşit bi warrior la rogue worma %100 aynı damageyi vurmaz.
    E peki buna ne diceksin mage lerde ap çok çok az gözükür?
    Buna ne cevap vereceksin.

Shelli adamların defansı fazla olur doğru ama warrior un bi shell giymesi ile rogue nin bi shell giymesi çok farkediyor. Bunu anlayacak kapasite yok herhalde sende?

NOT : Lütfen bilip bilmeden bilmeyen insanların aklına yanlış bilgiler sokmayın.

Bence son nokta budur doğrusun kardeşim

• 30 K DAMAGE VURSAN ZATEN DAMAGE VERMESKİ YANİ DAMAGE YAZMAZ
  • Ben vurulmaz diyorum. çünkü o damageyi vurcak kadar hp si yok biiiiir hade var dielim o damageyi vurcak item nerden bulcaksın ikiiiiiiiiiiii zaten öle bi damage vursan maradondaki bütün wormlar patlar üüüüç
  • burdaki cafenin sahibi beramusta kendisi lvl 65 (en son 65 ti 66 olmuştur belki) shell+7 setli shard+8 dual 17k falan vuruyodu. tam hatırlayamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KızGın ÇoCuK

quote:

Orjinalden alıntı: dark_mage_tr

GM BİLE ZOR VURUR

Gm skilsiz ash a 7k vuruo skilli 10kfln eder worma skilsiz 20k vuruodur o adam skilli 30 k fln.

NERDEN BİLİYON SEN GM MİSİN?YOKSA KIZ KARDEŞİN FALAN MI?
  • O KAdar Kimse Vuramaz !!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: italyan54

Worm'a 30 k dmg vurabilen varmı?

torment yemis worm a 7k köseni gördüm lvl 60 ama bu bir mageydi
  • Tmm vurduk dielim nolcak, madalya falan mı takcaklar yoksa hediyo olarak shard+8 mi vercekler ya da krallık tahtına sen mi oturcan. BU neyin mücadelesi böyle
  • Amma sallamışsınız...
    Acheron o resim ps :P
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.