Şimdi Ara

Worms: Revolution (ÇIKTI) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
3.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kutulu çıkmaz heralde?
  • bu oyunu hunharca oynarım arkadaş!

worms'un ilk oyununu oynadığımda yaşımı hatırlamıyorum ama 64 mb ekran kartı 128 mb ram windows 98 bir bilgisayarım vardı. sabah akşam oynardım ya.
  • Oyun bugun STEAM da cikiyor bilginize sanirim TR saati ile aksam 20:00 da cikacaktir diye dusunuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

Oyun bugun STEAM da cikiyor bilginize sanirim TR saati ile aksam 20:00 da cikacaktir diye dusunuyorum.

Burası xbox bölümü Steam bizi ilgilendirmiyor ayrıca PC haricinde PS3 ve X360'a da bugün çıkıyor.
  • bu arada worms collection paketi 3 oyunda drm free bilginize usb at oyna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakalak -- 10 Ekim 2012; 23:30:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Var mı oynayan? Grafikleri çok tatlı olmuş oyunun atmosferi de bir o kadar güzel ama hala Worms World Party de aldığım zevki alamadım.
  • Bilgisayara indirdimde kastı,şimdi demosunu indiriyorum bakalım xboxa sararsa alacağım büyük ihtimalle.
  • Deneyelim bakalım trial'ini.
  • Oyun fena değil eğlencelide,şimdi bunu al bide gold al pahalıya gelecek
  • Worms II, Worms Armageddon ve Worms World Party hastasıydım ve Worm 3D müthiş hayal kırıklığıydı. Worm Revolution'la Team 17 kendini affettirdi. Eski güzelliğini hala daha bulamsam da tavsiye ederim görevler olduça eğlenceli.
  • beyler ben playstation bölümündenim ama orada bulamadım konusunu, size bir şey soracağım:

lan multiplayer kaç kişiye kadar destek veriyor ve herkesin ayrı bir gamepadle mi kontrol etmesi gerekiyor? bir tane gamepadi sırayla kullanma gibi bir imkanımız var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ae2096 -- 3 Aralık 2012; 21:32:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aecgfb

beyler ben playstation bölümündenim ama orada bulamadım konusunu, size bir şey soracağım:

lan multiplayer kaç kişiye kadar destek veriyor ve herkesin ayrı bir gamepadle mi kontrol etmesi gerekiyor? bir tane gamepadi sırayla kullanma gibi bir imkanımız var mı?

once duzgun konusalim hocam lanlı fln konusmak yakismamis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pudinkk -- 20 Mayıs 2013; 0:48:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

quote:

Orijinalden alıntı: aecgfb

beyler ben playstation bölümündenim ama orada bulamadım konusunu, size bir şey soracağım:

once duzgun konusalim hocam lanlı fln konusmak yakismamis

aylarca cevap bekledim, en son boyle bi espriyle karsilasiyorum

• worms serisinin en iyisi şu anda hangisi bir sürü worms var ortada
  • quote:

Orijinalden alıntı: birmezun

worms serisinin en iyisi şu anda hangisi bir sürü worms var ortada

Worms World Party.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Pinky

quote:

worms serisinin en iyisi şu anda hangisi bir sürü worms var ortada

Worms World Party.

Prolarin oynadigi hala ligide olan ve efsane kabul edilen Worms Armageddon(WA)'dur.WA dan sonrada Worms World Party(WWP) gelir.

• 360 ta Worms World Party var mı ??
  • quote:

360 ta Worms World Party var mı ??

Yok.

• Arkadaşlar bu oyunların hiçbiri Worms Armageddonun yerini tutamaz Sene 2014 ve halen Wa güncelliğini korumakta. Tabi bu konuda rus programcıların katkıları olmasa oyunu halen direct draw modda oynayacaktık. Bir incelemekte fayda var... www.wormsturk.com
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.