Şimdi Ara

WOT a yeni başladım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyuna yeni başladım ancak ortam olmayınca sıkıcı oluyor.ekip oyunu oynamak istiyorum burdaki arkadaslarla.daha önce konu açıldıysa kusura bakmayn,yardımcı olursanız sevnrm hayırlı akşamlar.oyundaki ismim SisDagi

• Yolun başındayken bırak War Thunder'a geç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Draqonn

Yolun başındayken bırak War Thunder'a geç.

wot tarzı istiyorum tankların olduğu war thunder o tarz mı sitesine girdim de uçak resmi filan var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysfmre

quote:

wot tarzı istiyorum tankların olduğu war thunder o tarz mı sitesine girdim de uçak resmi filan var

War Thunder de ayrıca uçak savaşlarıda var ama istersen sadece yer araçlarıyla oynayabileceğin bir mod da var aynı Wot gibi tank ağaçları,türleri vs var Wot a göre + ları bence grafikler,oyun motoru,saçma kamuflaj sisteminin olmaması(size ateş eden adamı göremeniz veya gördüğünüz adamın birden kaybolması gibi),can puanı gibi oyunun mantığına ters bir öge bulundurmaması ve oyun içinde etki edecek premium öge bulunmaması(gold ammo)

Edit:+ olarak uçak ve tankların aynı savaşta yer aldığı bir mod da var bir bombardıman uçağı alıp yerde ki tank kullanan oyuncuları vurabilirsin veya uçaksavar kullanan oyuncular seni vurabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draqonn -- 7 Şubat 2015; 17:05:55 >

• quote:

quote:

quote:

War Thunder de ayrıca uçak savaşlarıda var ama istersen sadece yer araçlarıyla oynayabileceğin bir mod da var aynı Wot gibi tank ağaçları,türleri vs var Wot a göre + ları bence grafikler,oyun motoru,saçma kamuflaj sisteminin olmaması(size ateş eden adamı göremeniz veya gördüğünüz adamın birden kaybolması gibi),can puanı gibi oyunun mantığına ters bir öge bulundurmaması ve oyun içinde etki edecek premium öge bulunmaması(gold ammo)

Edit:+ olarak uçak ve tankların aynı savaşta yer aldığı bir mod da var bir bombardıman uçağı alıp yerde ki tank kullanan oyuncuları vurabilirsin veya uçaksavar kullanan oyuncular seni vurabilir

açıklamanız için teşekkür ederim.son olarak türkçe dil seçeneği yok sanırım

• quote:

quote:

quote:

quote:

açıklamanız için teşekkür ederim.son olarak türkçe dil seçeneği yok sanırım

Var ama yarım yamalak menülerde falan gerekli yerler veya eğitici gibi şeyler Türkçe.

• Orijinalden alıntı: Draqonn
    teşekkürler indiryorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

oyuna yeni başladım ancak ortam olmayınca sıkıcı oluyor.ekip oyunu oynamak istiyorum burdaki arkadaslarla.daha önce konu açıldıysa kusura bakmayn,yardımcı olursanız sevnrm hayırlı akşamlar.oyundaki ismim SisDagi

Yeni baslayanlar icin yapilacak en iyi sey oyunu birakmak....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.47 ile warthunder türkçe yama gelicekti %100 ama şuan teknik bazı sorunlardan bu ilerde maksimum 15 günde filan gelir. oyunun %70 türkçe şuan
  • Açık net War Thunder daha üstün. Kamuflaj gibi saçma salak şeyler yok. War Thunderde görüyorsan adamı vurursun. WoT'ta açık alanda adam birden önünde kayboluyor...
    Grafik ve Fizik Motoru olarak War Thunder daha üstün.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.