Arkadaşlar gerçeği söylemek gerekirse WoTLK gelicek diye sevinçliyim fakat aynı zamanda o güzelim t6'larımın gidecek olması en azından Naxx 2 yaptıgımda hepsini çöpe atacak olmak biraz buruk hissetmeme sebep oluyor.. sonuçta oyun problem değil ama biraz farklı hissediyor insan
sizin düşünceleriniz nelerdir?
hiç üzülmem yenileri gelsin diye sabırsızlanıyorum
Abi ben bu çöp olucak mantığını anlayamıyorum.... Adamlar yenilik yapıyo daha ne olsun, hep aynımı kalsın? ne zevki kalır ozaman ha biraz hızlı oluyo o doğru
oyun çok hızlı değişmiyor aslında sonuçta aradan koskoca 1 sene geçti oyunda devamlı bir yenilik olmasa hiç çekilmez...
Sanırım oyuna TBC'den sonra başladınız? Biz bu hissi zaten TBC'e geçişte yaşamıştık, artık koymuyor. :)
Slacker blizz yine yaptı yapacağını gösterdi tembelliğini, milyon dolarlar topluyor her ay, çıkardığı expansion.daki tier7-8 leri tier3'ten koplayalayıp rengini değiştiriyor, okula geç gelip ödevini orda yapan ilkokul çocukları gibi...
quote:
Orjinalden alıntı: tristam
Sanırım oyuna TBC'den sonra başladınız? Biz bu hissi zaten TBC'e geçişte yaşamıştık, artık koymuyor. :)
TBC'den önce başladım ama level 60 olamadan TBC geldi lvl50 civarlarındayken :)
bugun bazı epicleri vendora satarken elim titredi
zaten bu çöp davası yüzünden wolk çıkmadan 6 ay önce bıraktım wowu....3-4 ay sonra belki başlarım bende..
çöp sayılmaz aslında daha iyisini bulana kadar ki oda 75 lvl dungeonlardan bunlar idare eder..aslında çok koymuyo çünkü badgage kasmada sorun yaşamıyordum gerçi şimdi ne olacak 80 lvl epiclerde o da başka bi konu
üst üste gelen nerflerden sonra gelene geçene t6 verdikleri için koymazz bize
yukarda arkadasinda dedigi gibi; t6larin hic bi ozelligi kalmadigi icin pek bi kaybim yok :)
quote:
Orjinalden alıntı: EeRrHhAaNn
yukarda arkadasinda dedigi gibi; t6larin hic bi ozelligi kalmadigi icin pek bi kaybim yok :)
e o zaman biz nerf gelmeden önce kesicez diye bi tarafımızı yırttık sadece kalanı eğlencesi oldu yanımıza... aslında o kadar önemli değil ama en azından birşeyler yapsalarda şu bankamızı daha fazla genişletebilsek hiç değilse saklarız gearlarımızı hatıra olaraktan da bi anlamı olur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme