Şimdi Ara

WotLK için donanım tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu aralar yeni bir bilgisayar kasası oluşturmak üzereyim. Halihazırdaki sistem ile wow+tbc'yi oynadım. PvP PvE yaptım. ancak (bilhassa 25 men raidlerde) oyunun sistem gereksinimlerini hep asgari düzeyde tutmak zorunda kaldım.

Yeni paket ile oyunu daha zevkli hale getirmek, oynanılır kılmak istiyorum. Yeni bir kasa arayışında olmamın sebebi de bu aslında. Aşmış, son sistem bir ekipman yapmak oldukça pahalı olacak. Oyunun böyle bir
    konfigürasyonu gerektirdiğini de sanmıyorum. İstediğim konfigürasyon, 4-6 saatlık raid ortamında oyunun tüm sistem özellikleri açık vaziyette iken maksimum performans alabileceğim bir donanım.

anakart+işlemci+ram+ekran kartı ve ilave etmek istediğiniz "artı" bir parça var ise bunu ekleyerek; LÜTFEN SADECE WOTLK İÇİN GEREKEN MAKSİMUM AYARLARı ve TABİİ Kİ UZUN SOLUKLU PERFORMANSı göz önüne alarak tavsiyelerinizi almak istiyorum.

Biliyorum bu konu donanım haber içinde bambaşka bir forum köşesini doldurabilirdi. Amacım sadece tek bir oyuna yönelik azami verimi elde etmek olduğu için (oyun amaçlı bir başka kullanım düşünmüyorum.) wow altında konu açmak istedim. Cevaplar için şimdiden teşekkürler..

• hepsi imzamda yazıyo sırf wow için topladım ve baya iyi oldu fiyat olarak ne dusunuyosun yazmamıssın benim topladıgım pc nin fiyatı 2,2 milyardı ama içerisinde + olarak bi cok şey var örn. mönitor , G-9 ,G-15 (mouse ve klavye ) , bide ses sistemi var 2+1 bunları cıkarırsak sana bu sistem ortalama 1,2 milyara fln gelır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diablo_1986 -- 17 Kasım 2008; 16:02:29 >
  • diablo'nun sistemi çok fazla abartı onunla şuanda yapamayacağın şey yok, senin istediğin gibi öneriyim; Anakart olarak kendi kullandığım DS3L'yi öneririm en ucuz'u belki aynı fiyat yakınında üst modelleri çıkmıştır bilemiyorum, işlemci olarak c2d hatta ve hatta c2q alabilirsin ancak en az bir c2d almanı öneririm, ram'i ben 2gb kullanıyorum fiyatlarıda çok pahalı değildi zaten 2'si 50ytl'ye falan denk gelmişti, en önemli nokta ise ekran kartı kesinlike son modellerden almanı tavsiye ederim mesela benim kullandığım kart'ın az bir ömrü kaldı bazı yerlerde distance yüzünden fps kasılmaları yaşıyorum AA kesinlikle kullanamıyorum, Shadow'lar zaten Allahın emri kapalı yoksa 30fps max. ekran kartı için HD4750 öneririm bende almak istiyorum ondan ancak fiyat 300ytl civarında düşmesini bekliyorum.
  • Arkadaşlar,

Fiyat yazmadım, çünki yazımdan da anlaşılacağı üzere son sistem ve üst düzey meteryaller içeren bir konfigürasyonu oyun için düşünmüyorum. Bu sebeple tavsiye edilecek malzemenin çoğunun 6 ay belki de daha eski döneme ait teknoloji olduğunu düşünerek fiyatlandırma istemeyi uygun bulmadım. Ayrıca son dönem kur oynamaları malum bu sebeple sizleri bir de ürün fiyatları ile meşgul etmek istemedim açıkçası.

Değerli Diablo_1986, bir arkadaşımla biz de fantazi bir sistem yaptık. Bayiinet fiyatları ile 1980 YTL'ye denk geldi. İçinde ne kasa ne klavye/mouse ne de monitör yoktu Bana fazla dostum. Yine de çok teşekkür ederim

İkinize de ilginiz için teşekkürler.

• Absürd hocam sen o sistemle nasıl fps kasılmasından felan bahsediyorsun. 6600 gt var bende full distance 4x aa açık bütün ayarlar full shadow kapalı. ortalama 45 50 fps ile oynuyorum. Kartım eski ama herşeye canavar gibi yetiyor çok kasarsa 25 man raidlerde aoe felan gibi. aa yı kapatıyorum distance ı biraz kısıyorum gene 30+ fps ile oynanıyor. Çözünürlük bende fazla yüksek değil belki ondan fark oluşuyor.
  • Benim şuanki sistemimi yazıyım..Gayet memnunum ve işini görüceğine inanıyorum...

AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 6000+
    2.00GB Ram
    NVIDIA GeForce 8500 GT
    512 ekran kartı ama sanal ortamda 1024 olarak işlev görüyor
    320GB Harddisk
    +
    12in1 Kart Okuyucu

Bu özelliklere sahip bir bilgisayarı 800'e falan yapmıştım 1,5 sene önce.Ama sadece kasa...

Bu kasanın yanında sana önerebileceğim şunlar var:

Klavye : A4 TECH X7 G800MU (kullanıyorum memnunum)
    Mouse: A4 TECH X750 gibi bir mouse düşünebilirsin. (Kullanmıyorum ama çok araştırdım)
    Monitör: ACER marka bir şey düşünebilirsin benim kullandığım ACER X223W (22") (Kullanıyorum süper)

Ama sadece kasayı değiştirmeyi düşünüyorsan sen bilirsin...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.