Şimdi Ara

wow' a girilmiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bazen successte bazen connectingte bazen auchenticatingde kalıyor bazen ise unable to connect diyor.
    Yapmanız gereken oyunu kapatıp tekrar açmak, olmadı mı? bir daha deneyin 3-4 kez oyunu başlatınca (her başlatmada 3-4 deneme ) giriyor. Biliyorum 20 kez denemek saçma geliyor ama ben o şekilde girebiliyorum olmadıysa your freedom açıp "FREECAP" kullanarak giriyorum. Sockscap ile giremiyorum ben oyuna bilmiyorum sizde nasıl ama bende durum bu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saga

quote:

Orjinalden alıntı: Shadowdeath

Sonunda eşşek kafalı blizzard patladı!!!

Abuk sabuk her addon'u oyuna dahil edersen olacağı buydu, ondan sonra ayıkla pirincin taşını. Öyle bir kerede 60 bin kişiyi banlayarak olmuyor bu işler.
    Tüm Türkiye'de ortak bir sorun bu sanırım. Adamlar resmen ayrımcılık yapıyorlar. Öğlen denediğimde bu sorunun sadece birkaç serverla ilgili birşey olduğunu düşünmüştüm. Oysa sorun zihniyetteymiş.

Tüm türk oyuncuları 1 hafta oyuna girmemeye davet ediyorum!!!

Böyle rezillik, kepazelik olmaz yahu. Adamlar her ay 14 euro'yu çatır çatır kesmeyi biliyorlar!!

Sinek ölse Blizzard zaten.
    Kaynaktan öğrendim diyorum, sorun Blizzard değil, yurtdışı kaynaklarla olan bağlantı sorunu !

Blizzard'dan olacak tabi, oyundan kim sorumlu ki, herhalde konami ya da ubisoft değil, hele ben hiç değilim.

Oyunun serverlarına girmek bedava değil, 14 euro da hiç de azımsanacak bir ücret değil. Ortalama 2 ayda bir orjinal oyun ücreti alıyor Blizzard kullanıcılardan. Benim fikirlerimi paylaşmak zorunda değilsiniz, eğer sorun yoksa, bu linkteki 9 sayfa(ben bu iletiyi yazdığımda 9 sayfaydı) herhalde oyunun ne kadar güzel olduğunu, muhteşem blizzard'ın da harika hizmet vermeye devam ettiğini anlatıyordur.

http://forums.wow-europe.com/thread.html;jsessionid=EA800B1A1B5B3845C8BF7437D8DCFF56.app09_03?topicId=4272417220&sid=1&pageNo=9

saygılar

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Saga

quote:

Sonunda eşşek kafalı blizzard patladı!!!

Abuk sabuk her addon'u oyuna dahil edersen olacağı buydu, ondan sonra ayıkla pirincin taşını. Öyle bir kerede 60 bin kişiyi banlayarak olmuyor bu işler.
    Tüm Türkiye'de ortak bir sorun bu sanırım. Adamlar resmen ayrımcılık yapıyorlar. Öğlen denediğimde bu sorunun sadece birkaç serverla ilgili birşey olduğunu düşünmüştüm. Oysa sorun zihniyetteymiş.

Tüm türk oyuncuları 1 hafta oyuna girmemeye davet ediyorum!!!

Böyle rezillik, kepazelik olmaz yahu. Adamlar her ay 14 euro'yu çatır çatır kesmeyi biliyorlar!!

Sinek ölse Blizzard zaten.
    Kaynaktan öğrendim diyorum, sorun Blizzard değil, yurtdışı kaynaklarla olan bağlantı sorunu !

Blizzard'dan olacak tabi, oyundan kim sorumlu ki, herhalde konami ya da ubisoft değil, hele ben hiç değilim.

Oyunun serverlarına girmek bedava değil, 14 euro da hiç de azımsanacak bir ücret değil. Ortalama 2 ayda bir orjinal oyun ücreti alıyor Blizzard kullanıcılardan. Benim fikirlerimi paylaşmak zorunda değilsiniz, eğer sorun yoksa, bu linkteki 9 sayfa(ben bu iletiyi yazdığımda 9 sayfaydı) herhalde oyunun ne kadar güzel olduğunu, muhteşem blizzard'ın da harika hizmet vermeye devam ettiğini anlatıyordur.

http://forums.wow-europe.com/thread.html;jsessionid=EA800B1A1B5B3845C8BF7437D8DCFF56.app09_03?topicId=4272417220&sid=1&pageNo=9

saygılar

Lafının altına imzamı attım. Kendi kelimelerim gibi. Çünki durumu gayet güzel özetlemişsin. Ben de az çırpınmadım birilerine laf anlatmak için. Lakin başına gelmeyen anlamıyor tabii. Eleştirmek kolay geliyor.

• 15 dakıka once onlınedım. dc oldum yine giremıyorum. Valla acc yi dondurucam o olacak...
  • Ben dayanamadim cancel ettim accountu..
    Yeter.. bosu bosuna baglanamadigim oyuna para vermenin alemi yok..
    Haziran'da bir ara... Temmuzda sorunlar duzelmis ise.. baslariz yenide..
  • Bu sabah sorun yok gibi düzeldimi acaba yoksa yine devam edecekmi sorun? İşin kötüsü başka server ada başladık...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.