Şimdi Ara

Wow Artık Ücretsiz mi oldu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün yazlıkta tanıştığım bir çocuk 5 gün önce wow un ücretsiz olduğunu söyledi duyduklarımı doğrumu eğer öyleyse 6 arkadaş bu zamanı bekliyorduk

BİLEN BİRİ CVPLARSA ÇOK SEVİNİRİM

• O arkadaşlar bizim wow'daki arakadaşlarla tabirimizle Noob'dur bu kadar açık net ve basit kendisi tahminimce free serverlardan bahsetmiş ama free serverlar hiç güzel değil bir çoğunun wow'la alakası yok
  • peki wow için aylık ne akdar ücret ödüyorsunuz ve kart lazım mı ?
  • kredi Kartı lazım Max.25
  • Arkadaşların seni yemiş dostum. Öyle birşey mümkün değil.
  • Arkadaşını getirene de para veriyolar diye duydum
  • arkadaş senle kafa bulmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşın gerçekten kafa bulmuş,wow yaklaşık aylık 25 milyon oldukça makul bir para.Eğer öğrenci adamım o parayı veremem diye sakın düşünme; bir başlayınca WoW'dan başka birşeye para harcamıyorsun çünkü koltuktan kalkamıyorsun oynamaktan
  • Belkide free olucak son online oyun :)
  • ya free olmasında biraz düşsün fiyatlar adamlar bu kadarmı aç göz olurlar 8milyon kullanıcı var indirim yapmıyolar
  • aslinda fiyat o kadar yuksek sayilmaz. Kredi kartin yoksa da garanti bankasindan sanal kart cikarabilirsin. Bankadan yardimci olurlar gittiginde. Kredi kartina gore cok daha guvenli ...
  • okadarda yüksek sayılmazda biraz daha indirseler belki daha çok müşteri kazanacaklar bence gene de iyi fiyat biraz daha indirseler daha iyi olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: northwindx

butun millet birsey okumadan bilmeden bebe gibi sallamis yok olmaz diye.

evet wow yaklasik 4 aydir bedava. oyunu internet sitesinden indirebiliyorsun bedavaya

ama blizzard in serverlarinda oynamak istiyorsan aylik server ucret parasi oduyorsun!

biraz atip tutmadan okusak bence bosa konusmus olmayiz, degilmi ama?

herkes wow'un ücretsiz olarak oynanabileceğini biliyor ama orjinalinin ücretsiz olmadığını anlatmaya çalışıyor.

aslında sen okumadan bilmeden bişeyler yazmıssın (4 aydır bedava ) wow'un senelerdir free serverları var ve ücretsiz oynayabiliyorsun...

zaten başlığa bakarsan wow artık ücretsizmi oldu diye soruyor, hayır kesinlikle olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakoyunn -- 9 Temmuz 2007; 0:14:44 >

• Nasi bi ulkede yasioz baskent neresi ?
  • Cem Uzanın seçim vaadleri arasında WoW ücretsiz olacak varmıydı.?
  • Evet arkadaşlar bu haber doğru, wow artık ücretsiz, hatta bugün eski hesabımla girdim ve bana yeni ücretsiz bir hesap açmam için öneri geldi, tıkladım ve Wow1 diye ücretsiz bir hesap açıldı, tek sorun bu ücretsiz hesap ile 20 lvl kadar oynanabiliyor fakat bir süre sınırı yok, 20 lvl olarak istediğiniz kadar online olarak dolanabilirsiniz, ayrıca raide ve guilde giremiyorsunuz ve 10 gold dan başka para toplayamıyorsunuz. Ücretsiz olayının iç yüzü bu yani, yoksa tam erişim olarak ücretsiz olması imkansız olan tek oyun wow bence de. Ayrıca eski üyeler hesaplarına girdikleri taktirde Blizzin 15.yılı şerefine 7 günlük oynama hakkı kazanabiliyorlar, bunun yanında elinde daha önce battleNet hesabına ilişkili ilk paket olanların ilk paketleri ücretsiz hale gelip burning crusade paketleri onlara hediye edildi, yani elinde sadece ilk paket olanlar BC almadan direkt olarak Wotlk satın alabilecekler siteden.

• Nereden çıkarıyorsunuz böyle şeyleri WoW ücretsiz falan olmadı, denemek isteyen WoW'u ücretsiz olarak deniyordu değişen tek şey süre sınırlamasının kalkması 20 level bir kişinin yapabileceği çok bir şey olmadığı için oyuncular açısından değişen bir şey olmayacak.
  • bedava oldugu gün wow u bıraktıgım gündür. bedava wow oynanırmı ya, düsünsene internetcafede salyasümük 9-10 yasında çocuklar bu oyunu oynayacak. oyunda sana birsey sordugunda sen bunları ciddiye alıp cevap verecen. salak salak işler yapacaklar... wow bedava olursa GM lerinde destagi cok azalır. oyuncular oyunu bırakır oduncular oyuna dadanır. yeni patch getirmeyeceklerinden oyuna baslayan biri 2-3 ay sonra oyunu bırakır-bitirir. blizarda gereksiz extra yük biner. blizard kalitesini ve ismini ayaga düsürmez, oyunu kapatır ama bedava yapmaz..

wow un bedava oldugun gün zaten dianlo gelmiştir ve wow tayfası parası ile diabloya geçer..
  • Ben wowun kapanacagına da inanmıyorm ne gelirse gelsin 11milyon oyuncu oyunu birakip gitmez yarısı kalsa gelen paranın haddi hesabi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: burasibaska

Evet arkadaşlar bu haber doğru, wow artık ücretsiz, hatta bugün eski hesabımla girdim ve bana yeni ücretsiz bir hesap açmam için öneri geldi, tıkladım ve Wow1 diye ücretsiz bir hesap açıldı, tek sorun bu ücretsiz hesap ile 20 lvl kadar oynanabiliyor fakat bir süre sınırı yok, 20 lvl olarak istediğiniz kadar online olarak dolanabilirsiniz, ayrıca raide ve guilde giremiyorsunuz ve 10 gold dan başka para toplayamıyorsunuz. Ücretsiz olayının iç yüzü bu yani, yoksa tam erişim olarak ücretsiz olması imkansız olan tek oyun wow bence de. Ayrıca eski üyeler hesaplarına girdikleri taktirde Blizzin 15.yılı şerefine 7 günlük oynama hakkı kazanabiliyorlar, bunun yanında elinde daha önce battleNet hesabına ilişkili ilk paket olanların ilk paketleri ücretsiz hale gelip burning crusade paketleri onlara hediye edildi, yani elinde sadece ilk paket olanlar BC almadan direkt olarak Wotlk satın alabilecekler siteden.

4 Yıllık hort. tebrikler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.